Με Μπουγαΐδη για το «αντίο» ο Πανθρακικός

Με Μπουγαΐδη για το «αντίο» ο Πανθρακικός

Με Μπουγαΐδη για το «αντίο» ο Πανθρακικός

Ο Πανθρακικός προετοιμάζεται για το τελευταίο ματς στη Σούπερ Λίγκα, με τον Μπουγαΐδη να επιστρέφει, αφού εξέτισε την ποινή του.

Ύστερα από τέσσερα χρόνια παρουσίας, ο Πανθρακικός θα πει «αντίο» στη Σούπερ Λίγκα για να αγωνιστεί και πάλι στη Football League. Οι ακρίτες αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο την τελευταία αγωνιστική και θέλουν να αποχαιρετίσουν τη μεγάλη κατηγορία με μία αξιοπρεπή εμφάνιση.

Ενόψει του αγώνα της Κυριακής (17/4) η προετοιμασία συνεχίστηκε την Τετάρτη (13/4) δίχως προβλήματα, με το βάρος στην προπόνηση να πέφτει στην αμυντική και επιθετική τακτική, ενώ με το πέρας αυτής οι παίκτες παρακολούθησαν βίντεο.

Έτσι, η προετοιμασία του συλλόγου της Κομοτηνής θα συνεχιστεί με νέα προπόνηση την Πέμπτη (14/4), με τον Ζόραν Στοΐνοβιτς να μην υπολογίζει στον τιμωρημένο Αθανασιάδη. Τέλος, άπαντες έχουν, ήδη, στο μυαλό τους τη νέα σεζόν. Οι Θρακιώτες έχουν αρκετή δουλειά να κάνουν, καθώς μετά την αδειοδότηση, υπάρχει το θέμα του προπονητή, αλλά και των πολλών συμβολαίων που λήγουν.

Best of internet