Η πίεση σε Ολιμπά για λύση συμβολαίου

Δημήτρης Τομαράς
Η πίεση σε Ολιμπά για λύση συμβολαίου

bet365

Ο Πλατανιάς συνεχίζει να είναι σε ανοιχτή διαπραγμάτευση για την λύση του συμβολαίου του Κέβιν Ολιμπά. Η άρνηση του παίκτη τον Γενάρη.

Το θέμα του Ολιμπά συνεχίζει να... καίει τους Χανιώτες. Τους προβληματίζει έντονα διότι είναι κίπερ που δεν υπολογίζεται και δεν θα υπολογίζεται ούτε για του χρόνου.

Τον Γενάρη του είχε ζητηθεί να πάει δανεικός σε ομάδα Β' Τουρκίας. Αρνήθηκε εμμένοντας στο ότι θέλει να μείνει στον Πλατανιά και ας προπονείται μόνος του. Ούτε σε λύση συμβολαίου συμφώνησε. Τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει ξανά μία νέα σειρά επαφών για να βγει το... διαζύγιο των δύο πλευρών. Στον Πλατανιά αισιοδοξούν πως θα βρεθεί η χρυσή τομή και ο παίκτης θα φύγει άμεσα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα