Δρομολόγησαν τις εξελίξεις οι FIFA / UEFA και ΕΠΟ

Δημήτρης Τομαράς
Δρομολόγησαν τις εξελίξεις οι FIFA / UEFA και ΕΠΟ

bet365

Η ΕΠΟ στέλνει το πρωί της Πέμπτης το αίτημα για ακύρωση στο ΣτΕ μαζί με το έγγραφο για επανέναρξη του Κυπέλλου. Έτοιμο το δεσμευτικό έγγραφο των FIFA / UEFA. Το αργότερο μέχρι το πρωί της Πέμπτης σε Κοντονή.

Η ελληνική Ομοσπονδία έχει δρομολογήσει ήδη τις εξελίξεις για το θέμα του ΣτΕ. Το πρωί της Πέμπτης θα κάνει ακύρωση του αίτηματός της για προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας και μετά αίτημα για επανέναρξη του Κυπέλλου.

Επίσης οι FIFA / UEFA συνέταξαν ήδη το δεσμευτικό έγγραφό τους και ήταν να σταλεί ακόμα και το βράδυ της Τετάρτης. Το αργότερο έως το πρωί της Πέμπτης θα είναι στο γραφείο του Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή.

Θα αναφέρει όλα τα συμφωνηθέντα, όπως έγιναν γνωστά χθες. Και για το κομμάτι των ελέγχων στην Ομοσπονδία και για ΚΕΔ - διαιτησία και το νομοθετικό πλαίσιο και για όλα τα άλλα ζητήματα. Στο σκέλος του χρονικού ορίζοντα οι εκπρόσωποι των FIFA / UEFA - βάση της νέας ενημέρωσης - θα έρθουν την άλλη Πέμπτη για να πιάσουν δουλειά (σ.σ. το επόμενο ταξίδι θα κλεισεί Παρασκευή και εφόσον επικυρωθεί και τυπικά η επανέναρξη του Κυπέλλου). Πέραν όλων των άλλων στο έγγραφο θα γίνεται αναφορά και στις νομοθεσίες από το 1999 μέχρι σήμερα που παρεμβαίνουν στο αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ. Και από το Υπουργείο πάντως η ενημέρωση που είχαν για όλες αυτές τις ενέργειες ήταν για Πέμπτη. Τέλος ως προς το σκέλος των ημερομηνιών διεξαγωγής των αγώνων του Κυπέλλου δεν υπάρχει ακόμα καμία απόφαση. Παραμένει ανοιχτό.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα