Aκύρωσε τα βραβεία για τον MVP της χρονιάς η Άστον Βίλα

Aκύρωσε τα βραβεία για τον MVP της χρονιάς η Άστον Βίλα

Aκύρωσε τα βραβεία για τον MVP της χρονιάς η Άστον Βίλα

bet365

Με τον υποβιβασμό στην Championship να θεωρείται σχεδόν σίγουρος, η Άστον Βίλα περνά δύσκολες στιγμές τη φετινή χρονιά, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι του συλλόγου να ακυρώσουν ακόμα και τα ετήσια βραβεία για τον παίκτη της χρονιάς.

Η φετινή χρονιά βαδίζει από το κακό στο... χειρότερο για την Άστον Βίλα, μιας και υποβιβασμός στην Championship βρίσκεται προ των πυλών για πρώτη φορά μετά το 1987 και το κλίμα στους «Villagers» μόνο ευχάριστο δεν είναι.

Με τους οπαδούς να χλευάζουν σε αρκετές περιπτώσεις αρκετούς ποδοσφαιριστές της ομάδας, εκφράζοντας παράλληλα και την απογοήτευσή τους για τη διοίκηση της ομάδας, οι άνθρωποι του συλλόγου αποφάσισαν να ακυρώσουν τα ετήσια βραβεία για τον MVP της χρονιάς, που διοργανώνονται μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

«Ο σύλλογος δεν θα διοργανώσει τα ετήσια βραβεία για τον Παίκτη της Χρονιάς, τα οποία γίνονται κάθε χρόνο με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων. Με τις υπάρχουσες συνθήκες στην ομάδα, είμαστε σίγουροι πως και οι φίλαθλοι θα δείξουν κατανόηση», τόνισε εκπρόσωπος της διοίκησης σε δηλώσεις του.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα