ΠΑΟΚ: Τέλος ο Λεόβατς - Σκόραρε με… θλάση!

ΠΑΟΚ: Τέλος ο Λεόβατς - Σκόραρε με… θλάση!

ΠΑΟΚ: Τέλος ο Λεόβατς - Σκόραρε με… θλάση!

bet365

Η χρονιά τελείωσε για τον Μάριν Λέοβατς, που στον αγώνα με τον Λεβαδειακό, υπέστη θλάση, την τέταρτη μέσα στην ίδια περίοδο, με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ άουτ για 5-6 εβδομάδες.

Ο Κροάτης αμυντικός υπέστη θλάση στον οπίσθιο μηραίο κατά τη διάρκεια του αγώνα της περασμένης Κυριακής. Μάλιστα και καθώς το ματς πλησίαζε προς το τέλος του, το γκολ που σημείωσε στο 79ο λεπτό, το πέτυχε με… θλάση!

Ο ΠΑΟΚ έχει μάθει να ζει φέτος συντροφιά με τις θλάσεις, που αισίως φτάνουν τις 32, με τον Λέοβατς να αποτελεί σημαντική απώλεια για τον Βλάνταν Ίβιτς ενόψει των πλέι οφ, καθώς ο χρόνος επιστροφής του υπολογίζεται από 5 έως 6 εβδομάδες, κάτι που σημαίνει ότι δεν προλαβαίνει καν να αγωνιστεί σε κάποιο ματς του έξτρα μίνι πρωταθλήματος.

Θα περάσει από την έδρα του Πλατανιά ο ΠΑΟΚ, κλείνοντας με νίκη την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος; Σε απόδοση 2.25 αυτό το ενδεχόμενο στην Casino Rio Bet.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα