Η μηδενική απειλή του Ζλάταν και ο «διάολος» Αγουέρο (pics)

Κώστας Ζάλιαρης
Η μηδενική απειλή του Ζλάταν και ο «διάολος» Αγουέρο (pics)

bet365

Ο εκνευρισμός του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στο σφύριγμα της λήξης που σήμανε τον αποκλεισμό της Παρί Σεν Ζερμέν από τη Μάντσεστερ Σίτι, αφορούσε φυσικά και τη δική του αναιμική παρουσία στο ματς. Σε πλήρη αντίθεση, τρομερά δραστήριος και απειλητικός για την εστία του Τραπ, ο Αγουέρο.

Ο Σουηδός σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, ανησύχησε τον Τζο Χαρτ και τους οπαδούς της Μάντσεστερ Σίτι μονάχα από δύο μακρινές εκτελέσεις φάουλ.

Μια στο πρώτο και μια στο δεύτερο ημίχρονο.

Η αμυντική συμπεριφορά των «πολιτών» ήταν τέτοια, το βράδυ της Τρίτης, που η ομάδα του Μπλαν δεν έβρισκε χώρους για να ψάξει κάποιο γκολ.

Αντίθετα, η Σίτι, όταν έβγαινε στην επίθεση με ταχύτητα και με τον Αγουέρο που κινούταν σχεδόν σε όλα τα μήκη του μισού γηπέδου της Παρί, πατώντας αρκετά και μέσα στην περιοχή του Τραπ, έδειχνε ικανή να πετύχει το στόχο της, όχι μονάχα κρατώντας το μηδέν πίσω, αλλά πετυχαίνοντας και γκολ για να σιγουρευτεί ακόμα περισσότερο.

Τοποθετώντας ένα στοίχημα στον αγώνα Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα, και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν ο Νέιμαρ ανοίξει το σκορ, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

Οι παρακάτω φωτογραφίες, δείχνουν τις κινήσεις των Αγουέρο και Ζλάταν, με τον Αργεντινό να βγαίνει νικητής με διαφορά στη μεταξύ τους κόντρα...

(Αριστερά ο Αγουέρο, δεξιά ο Ιμπραΐμοβιτς)

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα