ΑΕΚ: Οι μεγάλες δόξες (ξανα)γράφουν την ιστορία (vid)

ΑΕΚ: Οι μεγάλες δόξες (ξανα)γράφουν την ιστορία (vid)

Gazzetta team
ΑΕΚ: Οι μεγάλες δόξες (ξανα)γράφουν την ιστορία (vid)

bet365

Η ΑΕΚ συμπληρώνει 92 χρόνια ζωής και η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ετοίμασε ένα σπέσιαλ βίντεο με οκτώ από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν την φανέλα της ομάδας να μιλάνε για την Ένωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Τη μεγάλη ιστορία της ΑΕΚ την έγραψαν πρωτίστως οι αθλητές της. Αυτοί ίδρωσαν και πάλεψαν μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, αυτοί μετουσίωσαν σε αγωνιστική λάμψη όλη τη δυναμική του μεγάλου αυτού συλλόγου. Αυτοί, λοιπόν, είναι και οι καταλληλότεροι να μας διηγηθούν αυτή την ωραία ιστορία που συμπληρώνει σήμερα 92 χρόνια!

Οκτώ από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές που πέρασαν από την ΑΕΚ μιλούν στην κάμερα του AEK TV. Ο Ανδρέας Σταματιάδης, ο Στέλιος Σεραφείδης, ο Κώστας Νεστορίδης, ο Μίμης Παπαϊωάννου, ο Γιώργος Καραφέσκος, ο Θωμάς Μαύρος, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και ο Στέλιος Μανωλάς θυμούνται όσα έζησαν και μας «ξεναγούν» σε ένα βίντεο-αναδρομή στην ιστορία της αγαπημένης τους ομάδας και αγαπημένης ομάδας όλων μας! Μια παραγωγή της DreamMaster Production για τα γενέθλια της ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα