Οι ευχές των Πογιέτ, Μπάγεβιτς, αρχηγών και Μαυροκεφαλίδη για τα 92α γενέθλια!

Οι ευχές των Πογιέτ, Μπάγεβιτς, αρχηγών και Μαυροκεφαλίδη για τα 92α γενέθλια!

Οι ευχές των Πογιέτ, Μπάγεβιτς, αρχηγών και Μαυροκεφαλίδη για τα 92α γενέθλια!

Οι ευχές των Πογιέτ, Μπάγεβιτς, αρχηγών και Μαυροκεφαλίδη για τα 92α γενέθλια!

H AEK συμπληρώνει 92 χρόνια ζωής και οι βασικοί «εκπρόσωποι» της απ’ το ποδοσφαιρικό και το μπασκετικό τμήμα της ευχήθηκαν για τα γενέθλια της.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Sport Day», οι Γκουστάβο Πογιέτ, Ντούσαν Μπάγεβιτς, Χρήστος Αραβίδης, Γιάκομπ Γιόχανσον, Δημήτρης Κολοβέτσιος και Λουκάς Μαυροκεφαλίδης ευχήθηκαν «χρόνια πολλά» στο σύλλογο, με επιτυχίες στο άμεσο αλλά και στο μακρινό μέλλον: 

Γκουστάβο Πογιέτ: «Θα ήθελα να συγχαρώ όλους αυτούς τους ανθρώπους που έχουν συνεργαστεί με την ομάδα της ΑΕΚ στα 92 χρόνια της ιστορικής της διαδρομής για όσα έχουν πετύχει. Η δική μου ευχή είναι όλοι μαζί να μπορέσουμε να συνεχίσουμε αυτή τη μεγάλη ιστορία και να καταφέρουμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς με στόχο την κατάκτηση νέων τίτλων, που θα φέρουν την ομάδα στο υψηλότερο δυνατό σημείο και σε ελληνικό αλλά και σε ευρωαπϊκό επίπεδο. Εύχομαι να είναι ευτυχισμένα για όλους τα 92α γενέθλια του συλλόγου».

Ντούσαν Μπάγεβιτς: «Η ΑΕΚ συμπληρώνει σήμερα 92 χρόνια από την ίδρυσή της. Μέσα σε αυτά τα χρόνια έγιναν πολλά και γράφτηκαν σελίδες ιστορίας, γεμάτες πρωταθλήματα και επιτυχίες. Υπήρξαν, βέβαι, και δύσκολες στιγμές, που πόνεσαν. Η Ιστορία μας, όμως, αποτελεί οδηγό για το μέλλον μας. Οφείλουμε να κρατήσουμε τα σωστά και να μμην επαναλάβουμε τα λάθη του παρελθόντος. Στα 92 της, η ΑΕΚ επέστρεψε εκεί που ήταν, έπειατα από δύο πρωτόγνωρα χρόνια που πέρασαν. Και επέστρεψε "καθαρή". Εύχομαι αυτός να είναι ο χρόνος που θα σημάνει την επιστροφή μας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Να μετράμε σε λίγο καιρό αντίστροφα για το χτίσιμο του γηπέδου. Τότε, και τα μικρά παιδιά θα καταλάβουν τη δυναμική του συλλόγου. Εύχομαι χρόνια πολλά στην ΑΕΚ και σε όλους τους φίλους της ομάδας».

Χρήστος Αραβίδης: «Με μεγάλη χαρά μπορώ και εγώ σαν παίκτης αυτής της μεγάλης ομάδας να ευχηθώ χρόνια πολλά για τα 92 χρόνια ιστορίας της. Είναι μεγάλη τιμή να είμαι αρχηγός της ΑΕΚ και να μπορώ να αγωνίζομαι γι΄ αυτή τη φανέλα. Εύχομαι αληθινά η ομάδα να παραμείνει στον σωστό δρόμο, που θα φέρει επιτυχίες μέσα στο νέο της σπίτι. Κάθε χρόνο μεγαλύτερη, κάθε χρόνο ΑΕΚ»!

Γιάκομπ Γιόχανσον: «Θα ήθελα να εκφράσω τη χαρά μου για τη σημερινή μέρα και να συγχαρώ όλους όσοι έχουν δουλέψει για να φτάσει ο σύλλογος τόσο ψηλά. Εύχομαι όλα να πάνε ακόμα καλύτερα στο μέλλον. Φυσικά και νιώθω μέλος του κλαμπ και αυτό που ενδιαφέρει όλους μας είναι να φέρουμε ακόμα περισσότερες χαρές στο μέλλον. Ως ένας εκ των αρχηγών της ομάδας, απλά προσπαθώ να είμαι ο εαυτός μου και να ανταποκρίνομαι στις υποχρεώσεις μου».

Δημήτρης Κολοβέτσιος: «Η σημερινή ημέρα έχει πάντα ξεχωριστή θέση στην ιστορία του συλλόγου μας. Η ίδρυση της ΑΕΚ αποτελεί κεφάλαιο για ολόκληρο τον ελληνικό αθλητισμό. Εμείς που αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στην ομάδα νιώθουμε δέος και τιμή, προσπαθούμε και θα προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις να δίνουμε χαρά στα εκατομμύρια των οπαδών μας. Εύχομαι τα επόμενα 92 χρόνια να είναι ακόμα καλύτερα για την ΑΕΚ που αποτελεί ένα μεγάλο και ξεχωριστό κομμάτι για όλους μας. Ως ένας εκ των αρχηγών της ποδοσφαιρικής ομάδας νιώθω ιδιαίτερη τιμή και χαρά που είμαι μέρος της μεγάλης και ένδοξης ιστορίας της ΑΕΚ».

Λουκάς Μαυροκεφαλίδης: «Είναι τιμή για μένα που τα 92α γενέθλια του συλλόγου με βρίσκουν στις τάξεις του. Η ΑΕΚ έχει καταγράψει μερικές από τις μεγαλύτερες και λαμπρότερες σελίδες στον αθλητισμό, σε Ελλάδα και Ευρώπη, ειδικά στο μπάσκετ. Έχει ιστορία. Έχει κόσμο. Εύχομαι να ζήσει χρόνια πολλά και καλά και να είναι ισχυρή, σε όλα τα τμήματα».

Best of internet