Η προετοιμασία της Μπαρτσελόνα ενόψει Ατλέτικο (gTV)

Gazzetta team
Η προετοιμασία της Μπαρτσελόνα ενόψει Ατλέτικο (gTV)

bet365

Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και ταξίδεψε στη Μαδρίτη για να υπερασπιστεί το 2-1 του πρώτου προημιτελικού απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ένα βήμα πριν τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται η Μπαρτσελόνα για 8η φορά τις τελευταίες εννέα σεζόν. Το 2-1 του πρώτου αγώνα στο Καμπ Νόου, με δυο γκολ του Λουίς Σουάρες, της δίνει ένα ελαφρύ προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού, όπου πάντως θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στο σκληροτράχηλο και έμπειρο σύνολο του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Στόχος της Μπαρτσελόνα είναι να υπερασπιστεί τον τίτλο της. Θα περάσει το πρώτο εμπόδιο; Σε απόδοση 2.30 στην Mybet η νίκη των Καταλανών στην Μαδρίτη.

Το παιχνίδι πιθανότατα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον για τον Λιονέλ Μέσι, που θα ψάξει το 500ο γκολ του με τη φανέλα των Καταλανών, αν και ο Αργεντινός σούπερ - σταρ δεν έχει σκοράρει στα τελευταία 362’ που έχει αγωνιστεί, σε αρνητικό ρεκόρ που τον «γυρνά» στο μακρινό 2009!

Δείτε πλάνα απ’ την τελευταία προπόνηση των παικτών του Λουίς Ενρίκε στη Βαρκελώνη, ενώ δείτε επίσης τις δηλώσεις του προπονητή της Μπαρτσελόνα:

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα