Ρονάλντο: «Οι αριθμοί μου μιλάνε από μόνοι τους»

Gazzetta team
Ρονάλντο: «Οι αριθμοί μου μιλάνε από μόνοι τους»

bet365

«Απάντηση» στους επικριτές του έδωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ τόνισε πως θέλει τη Μπενφίκα ως αντίπαλο στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ήταν καθοριστικός για τη Ρεάλ Μαδρίτης στον προημιτελικό με τη Βόλφσμπουργκ, σημειώνοντας χατ τρικ και οδηγώντας τη «βασίλισσα» στα ημιτελικά.

Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα, ο «CR7» άφησε υπονοούμενα για την κριτική που δέχεται κατά καιρούς, παραπέμποντας στα κατορθώματα του: «Το ότι σκόραρα σήμερα τρια γκολ δεν σημαίνει ότι ήταν το καλύτερο μου παιχνίδι. Πάντα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και ο κόσμος το γνωρίζει. Οι αριθμοί δεν λένε ψέματα. Τα γκολ είναι στο DNA μου, αν και πάντα είναι σημαντικότερη η ομάδα».

Εξάλλου, στα ημιτελικά ελπίζει να δει γνωστές φυσιογνωμίες, λέγοντας πως προτιμά τη Μπενφίκα ως αντίπαλο: «Προτιμώ να είναι μια ομάδα απ’ την Πορτογαλία και η Μπενφίκα έχει πιθανότητες να περάσει».

Υπενθυμίζεται πως την Τετάρτη (13/4) η ομάδα του Κώστα Μήτρογλου και του Ανδρέα Σάμαρη υποδέχεται τη Μπάγερν Μονάχου, στον επαναληπτικό του εις βάρος τους 1-0 στη Βαυαρία.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα