O Bέλλιος, ο Κέιχιλ και ένα διαφορετικό tattoo!

Θάνος Σαρρής
O Bέλλιος, ο Κέιχιλ και ένα διαφορετικό tattoo!

bet365

Διαβάστε στο gazzetta.gr για το tattoo με τα πολλά νοήματα του Απόστολου Βέλλιου και την άποψη του καλλιτέχνη που του το σχεδίασε!

Τα τελευταία χρόνια το τατουάζ έχει εξελιχθεί σε... κανονική μόδα για τους ποδοσφαιριστές. Μανίκια, σχέδια σε εμφανή σημεία και πολλά ακόμα «χτυπήματα» είναι κλασική εικόνα πλέον στα γήπεδα. Για τον Βέλλιο τα πράγματα δεν είναι έτσι. Ο κορυφαίος φέτος Έλληνας φορ της Σούπερ Λιγκ είναι ένα παιδί σεμνό, που του αρέσει να μιλάει περισσότερο με τη δουλειά και το ποδόσφαιρο και όχι με τα τατουάζ του. Εδώ και καιρό όμως έχει επιλέξει να κάνει ένα... και καλό. Συνδυάζοντας σε αυτό στοιχεία πολιτισμών με δικές του προσωπικές αναμνήσεις. Κι ας έτυχε τελικά να ολοκληρωθεί στην εποχή της πλήρους άνθισης της δερματοστιξίας.

Ο φορ του Ηρακλή «ερωτεύτηκε» το μανίκι που στολίζει πλέον το χέρι του από τις μέρες του στην Έβερτον. Είδε το συγκεκριμένο στιλ στον τότε συμπαίκτη του Τιμ Κέιχιλ. Αποτελεί μια μίξη Μαορί, τεχνοτροπία που πήρε το όνομά της από τους ιθαγενείς της Νέας Ζηλανδίας, με Σαμόαν. Το πολυνησιακό tattoo έχει τεράστια ιστορία και είναι συνδεδεμένο με ολόκληρη τη ζωή των πολιτισμών που άνθισαν στον Ειρηνικό. Στη Σαμόα, όπως και στη Νέα Ζηλανδία, το tattoo ήταν και είναι ιερή παράδοση.

Ο Βέλλιος μίλησε με τον πρώην συμπαίκτη του στην Έβερτον, ο οποίος ως Αυστραλός γνωρίζει καλά τα πολυνησιακά τατουάζ και τις σημασίες τους και αποφάσισε να σχηματίσει το δικό του προσωπικό παζλ με μελάνι. Πριν από δύο χρόνια έκανε το πρώτο σχέδιο, τη χελωνίτσα, που συμβολίζει την τύχη. Και φέτος, αφού ανακάλυψε ότι στην Ελλάδα υπάρχει ένας tattoo artist που ειδικεύεται στα free hand πολυνησιακά σχέδια, ο MANU (Μάνος Πατεράκης) από το studio Dermagrafics, αποφάσισε να τελειοποιήσει το σχέδιό του.

Το «μανίκι» όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες είναι εξαιρετικά καλοσχεδιασμένο. Η διαφορά όμως κρύβεται στις μικρές λεπτομέρειες. Σε όλο το σχέδιο ο Βέλλιος «έκρυψε» γραμμές για τους γονείς του και τα αδέρφια του, τα αρχικά τους, καθώς και το αγαπημένο του εννιά, που αποτελεί τον τυχερό του αριθμό. Επίσης ψηλά στο μπράτσο επέλεξε την ασπίδα των πολεμιστών Σαμόαν. Αποδεικνύει, άλλωστε, κάθε αγωνιστική ότι είναι πολεμιστής!

Ο Μάνος Πατεράκης που επιμελήθηκε το πρότζεκτ μας είπε: «Ο Τόλης είναι πολύ απλό και εντάξει παιδί, με βρήκε από τα σχέδια μου, συζητήσαμε και ήταν πολύ ενδιαφέρον το πλάνο που είχε στο μυαλό του. Με εμπιστεύτηκε να σχεδιάσω πάνω του free hand, χωρίς δηλαδή να υπάρχει έτοιμο προσχέδιο. Εκτός από παιχταράς είναι και φοβερός χαρακτήρας. Πάντα είναι έξτρα κίνητρο για τη δουλειά να τη συνδυάζω με άτομα όπως ο Τόλης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα