Αδυνατεί να δώσει εισιτήρια στην ΑΕΛ η Κέρκυρα

Νίκος Μαρούδας
Αδυνατεί να δώσει εισιτήρια στην ΑΕΛ η Κέρκυρα

bet365

Χωρίς οπαδούς της ΑΕΛ θα διεξαχθεί το ντέρμπι του Σαββάτου στην Κέρκυρα, με τους «Φαίακες» να δηλώνουν κόλλημα λόγω γηπέδου, στη σύσκεψη που έγινε το πρωί της Τρίτης.

Την Δευτέρα, οι οπαδοί της ΑΕΛ ανακοίνωσαν πως ετοιμάζουν εκδρομή στην Κέρκυρα για το παιχνίδι με τους «Φαίακες», ωστόσο μετά την σύσκεψη της Τρίτης φαίνεται πως αυτό δεν θα γίνει. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, από την Κέρκυρα δήλωσαν αδυναμία να φιλοξενήσουν οργανωμένη μετακίνηση οπαδών, με την αστυνομία επίσης να μην παίρνει την ευθύνη.

Αυτό που τονίστηκε από την Κέρκυρα στην πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα, είναι πως λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου δεν μπορούν να δοθούν εισιτήρια στους φιλοξενούμενους. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε πως δεν υπάρχει εξέδρα κατάλληλη για να φιλοξενήσει οπαδούς αντίπαλης ομάδας, καθώς αυτή που υπήρχε πίσω από το ένα τέρμα του γηπέδου έχει κριθεί ακατάλληλη.

Μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης, στάλθηκε έγγραφο στην ΑΕΛ με το οποίο της γνωστοποιείται πως δεν θα πάρει τελικώς εισιτήρια για το ματς. Πλέον αναμένεται να δούμε την θέση που θα πάρουν (αν πάρουν) οι Λαρισαίοι καθώς ήθελαν δεδομένα την στήριξη του κόσμου τους σε αυτό το κρίσιμο για την πρωτιά παιχνίδι.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα