Στη Λαμία για παίκτες ο Βρύζας

Στη Λαμία για παίκτες ο Βρύζας

Νίκος Τσιώκος
Στη Λαμία για παίκτες ο Βρύζας

bet365

Στη Λαμία βρέθηκε ο Ζήσης Βρύζας, όπου παρακολούθησε το ματς της ομώνυμης ομάδας με την Κέρκυρα για να τσεκάρει παίκτες. Ο Ελευθερόπουλος θα αποφασίσει ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα φύγουν.

Παιχνίδια άλλων ομάδων παρακολουθεί ο Ζήσης Βρύζας τις τελευταίες ημέρες, καθώς δεν είναι παρών στις προπονήσεις, ώστε να τσεκάρει ποδοσφαιριστές, που θα αποτελέσουν πιθανοί μεταγραφικοί στόχοι το προσεχές καλοκαίρι. Έτσι, βρέθηκε στη Λαμία, όπου είδε το ματς της ομώνυμης ομάδας με την Κέρκυρα για τη Football League.

Εκεί φέρεται ότι κοίταξε τις περιπτώσεις των Πίντο (στόπερ), Σιατραβάνη (εξτρέμ) από την ομάδα της Φθιώτιδας και τον Ντουαλά (επιτελικός) από τους Φαίακες. Ωστόσο, από την ΠΑΕ επιβεβαιώνεται μόνο η παρουσία του τεχνικού διευθυντή στη Λαμία και δε βγαίνουν ονόματα προς τα έξω.

Από εκεί και πέρα, στη «βασίλισσα του Βορρά» περιμένουν τη λίστα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου για το ποιοι θα συνεχίσουν και ποιοι θα αποτελέσουν παρελθόν από τους ποδοσφαιριστές, των οποίων λήγουν τα συμβόλαια.

Στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Σκόντα Ξάνθη ο τεχνικός του συλλόγου της Ημαθίας ουσιαστικά... φωτογράφισε τους Μπατιόν, Όστοϊτς, Γεωργιάδη, Νάστο, ενώ θεωρείται δεδομένη η αποχώρηση του Ραούλ Μπράβο, αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάτι επίσημο.

Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι ήδη έχει κλείσει η πρώτη μεταγραφή για το ερχόμενο καλοκαίρι, αφού υπάρχει προφορική συμφωνία με τον 19χρονο επιθετικό της Αναγέννησης Καρδίτσας, Δημήτρη Μαυριά, ο οποίος σύντομα θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα