Ικανοποίηση και αναμονή στον Ατρόμητο

Ικανοποίηση και αναμονή στον Ατρόμητο

Νίκος Μαρούδας
Ικανοποίηση και αναμονή στον Ατρόμητο

bet365

Με καλό μάτι είδαν τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την επανέναρξη του Κυπέλλου και την αποφυγή του Grexit στον Ατρόμητο, που ωστόσο αναμένουν τις επίσημες ανακοινώσεις...

Από την πρώτη στιγμή ο Ατρόμητος είχε εκφράσει την αντίθεσή του στην διακοπή του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Περιστεριώτες, προσπάθησαν να μεταπείσουν τον Υφυπουργό με προτάσεις που είχαν αποστείλει μεταξύ των οποίων και οι ξένοι διαιτητές, αλλά και τα άδεια γήπεδα μέχρι τον τελικό.

Βλέποντας τις τελευταίες εξελίξεις και αναμένοντας τις επίσημες και οριστικές εξελίξεις, λοιπόν, στον Ατρόμητο σχολίαζαν πως: «Είναι μια θετική εξέλιξη, αυτό περιμέναμε να γίνει από την αρχή. Θέλουμε να παίξουμε». Επίσης, σε ότι αφορά το Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκα, τόνιζαν πως έγινε σε πολύ καλό κλίμα και υπήρξε ταύτιση απόψεων απ' όλες τις ομάδες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα