«Καίγονται» για τις οφειλές στον Πανθρακικό

«Καίγονται» για τις οφειλές στον Πανθρακικό

«Καίγονται» για τις οφειλές στον Πανθρακικό

Οι οφειλές είναι το θέμα που «καίει» αυτή τη στιγμή τους ανθρώπους του Πανθρακικού, γι' αυτό και συνεχίζονται οι επαφές με παίκτες.

Η σεζόν πλησιάσει στο τέλος της και στον Πανθρακικό έχουν ξεκινήσει τον σχεδιασμό ενόψει της νέας, η οποία θα βρει τους ακρίτες στη Football League. Το θέμα που... καίει αυτή τη στιγμή είναι της αδειοδότησης, όμως για να στρέψουν εκεί την προσοχή τους πρέπει πρώτα στον σύλλογο της Κομοτηνής να δουν τις οφειλές που υπάρχουν προς ποδοσφαιριστές.

Μάλιστα, ήδη έχει κάνει προσφυγή ο Γιώργος Φωτάκης διεκδικώντας τα δεδουλευμένα του για να αποτελέσει παρελθόν, αφού λήγει και το συμβόλαιό του. Έτσι, η διοίκηση συνεχίζει τις επαφές με τους παίκτες, ώστε να βρεθεί λύσει, να τακτοποιηθούν οι οφειλές, ώστε οι Θρακιώτες να παρουσιάσουν έναν πλήρη φάκελο και να λάβουν την άδεια.

Από εκεί και πέρα, στον Πανθρακικό έχουν θέσει άμεσο στόχο την επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα και πάνω σε αυτόν θα «χτίσουν» την ομάδα της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου. Τέλος, μετά τις οφειλές και την αδειοδότηση, θα ακολουθήσουν τα θέματα του προπονητή και των συμβολαίων που λήγουν, τη στιγμή που ήδη ο Ντιγκινί είναι κοντά στον Ατρόμητο, όπως έχουμε γράψει πρώτοι από χθες, και αρκετοί παίκτες φέρονται να είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου.

Best of internet