Μοίρασαν δώρα και χαμόγελα! (pics & vid)

Μοίρασαν δώρα και χαμόγελα! (pics & vid)

Gazzetta team
Μοίρασαν δώρα και χαμόγελα! (pics & vid)

bet365

Ολυμπιακός και Unicef αγκάλιασαν τους πρόσφυγες στον Ελαιώνα, με τους Ιντέγε, Μαζουακού να μοιράζουν δώρα και χαμόγελα στα παιδιά!

Η συνεργασία του Ολυμπιακού και της Unicef αναπτύσσεται και διαρκώς μεγαλώνει! Οι Ερυθρόλευκοι παραμένουν στο πλευρό των προσφύγων και μαζί με την Unicef μοίρασαν δώρα και χαμόγελα στo Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στον Ελαιώνα. Ιντέγε, Μαζουακού μοίρασαν καινούριες μπάλες του Ολυμπιακού, παιχνίδια, παζλ, τετράδια ζωγραφικής και ξυλομπογιές, λούτρινα κουκλάκια, κάθε είδους παιχνίδι το οποίο μπορεί να κρατήσει απασχολημένα τα μικρά παιδιά, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν, μακριά από τις πατρίδες τους. «Είναι πολύ σημαντικό, το ότι έχουμε έρθει εδώ σήμερα, να δούμε από κοντά αυτούς τους ανθρώπους.

Υποφέρουν πολύ. Μετά από όλα όσα έχουν περάσει στη ζωή, είναι το καλύτερο πράγμα για τη UNICEF και τον Ολυμπιακό το να βρίσκονται εδώ και να βοηθούν με ό,τι έχουν στη διάθεσή τους. Θέλω να πω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στον Ολυμπιακό και τη UNICEF για αυτές τις ευγενικές χειρονομίες προς τους ανθρώπους αυτούς -και όχι μόνο. Το να βλέπω όλα αυτά τα παιδιά εδώ είναι ιδιαίτερα συγκινητικό για εμένα προσωπικά. Έχουν όνειρα αυτά τα παιδιά, να ζήσουν τη ζωή τους, όμως εκείνη δεν τους τα έχει φέρει όπως εύχονταν» τόνισε ο Ιντέγε!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα