«Βαρέθηκαν να τους ρίχνει όλη την ευθύνη ο Φαν Χάαλ»

«Βαρέθηκαν να τους ρίχνει όλη την ευθύνη ο Φαν Χάαλ»

Κώστας Ζάλιαρης
«Βαρέθηκαν να τους ρίχνει όλη την ευθύνη ο Φαν Χάαλ»

bet365

Τα δημοσιεύματα για το... περίεργο κλίμα στ' αποδυτήρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το μέλλον του Φαν Χάαλ επανήλθαν στο αθλητικό κομμάτι των βρετανικών εφημερίδων. Οι παίκτες της ομάδας εμφανίζονται κουρασμένοι από την τακτική του Ολλανδού να τους κατηγορεί για όλα.

Οι «Times», κυκλοφορούν σήμερα με θέμα από το ... εσωτερικό των «κόκκινων διαβόλων» με τον Φαν Χάαλ να βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο και τους ποδοσφαιριστές να εμφανίζονται ξανά δυσαρεστημένοι με τη συμπεριφορά του.

Σύμφωνα με τις νέες εξελίξεις, του καταλογίζεται πως κατηγορεί για τα πάντα τους παίκτες του και ρίχνει πάντοτε σ' εκείνους την ευθύνη για τα όσα στραβά συμβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο.

Να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα θέλει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Αστον Βίλα. Σε απόδοση 1.62 στην Novibet να πάρει προβάδισμα από το πρώτο ημίχρονο.

Βέβαια, σύμφωνα πάντα με το βρετανικό Μέσο, οι νεαροί ποδοσφαιριστές που έχουν πάρει ευκαιρίες από τον Ολλανδό κόουτς, τον στηρίζουν, σε αντίθεση με τους πιο παλιούς και έμπειρους που συνεχώς ακούνε τις κατηγορίες που τους ρίχνει ο προπονητής και φέρονται να έχουν κουραστεί από αυτό...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα