Σαββίδης: «Αντλώ δύναμη από τον κόσμο του ΠΑΟΚ»!

Σαββίδης: «Αντλώ δύναμη από τον κόσμο του ΠΑΟΚ»!

Σαββίδης: «Αντλώ δύναμη από τον κόσμο του ΠΑΟΚ»!

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης δεν θέλησε να πει και πολλά για την ποδοσφαιρική ομάδα, μίλησε για το βόλεϊ, αλλά φρόντισε να περάσει το μήνυμά του…

Μετά το τέλος της πολύωρης σύσκεψης τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (12/4) με θέμα το ποδόσφαιρο,ο Ιβάν Σαββίδης ρωτήθηκε από πού αντλεί δύναμη, παρά τα αρνητικά αποτελέσματα στο γήπεδο, και απάντησε: «Από τους φιλάθλους εγώ παίρνω δύναμη. Οι Πόντιοι δεν κουράζονται ποτέ. Εγώ νομίζω πως όλη η ζωή είναι μπροστά μας…».

Κατά τα άλλα ο μεγαλομέτοχος της ποδοσφαιρικής ομάδας, υποσχέθηκε να στηρίξει και την ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ επιβεβαιώνοντας τα λεγόμενα του κ. Τσαλόπουλου, ενώ ασχολήθηκε περισσότερο με όσα έζησε ο ίδιος το βράδυ της Δευτέρας (11/4) παρακολουθώντας τον ημιτελικό των πλέι οφ.

«Στεναχωρήθηκα. Νομίζω πως στεναχωρήθηκαν όλοι οι φίλαθλοι, η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή. Σίγουρα έπρεπε να βάλουμε μια... τελεία σε αυτό το παιχνίδι, βάλαμε... κόμμα, δεν πειράζει. Θέλω να καταφέρω να έρθω την Τετάρτη. Για να χαλάσω και τις... προλήψεις», είπε ο Σαββίδης χαριτολογώντας μιας και στην οικογένεια του ΠΑΟΚ αρκετοί δεν τον θεωρούν και ιδιαίτερα… γουρλή.

Σε καλή διάθεση ο Ιβάν Σαββίδης πρόσθεσε: «Ζήτησα και συγγνώμη από τα παιδιά, μήπως αν δεν ερχόμουν, κερδίζανε (αστειευόμενος). Δεν πειράζει, η κατάσταση είναι ωραία, είναι καλή. Είναι καλό το γεγονός ότι ήρθα. Με αυτό το τρόπο κάνω τον εαυτό μου πιο πλούσιο, νομίζω ότι εμείς σε όλες τις αθλητικές κατευθύνεις θα προσπαθήσουμε να ανυψώσουμε τον ΠΑΟΚ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα