Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό ο Μανιάς

Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό ο Μανιάς

Gazzetta team
Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό ο Μανιάς

bet365

Ο Παναθηναϊκός έχει προαναγγείλει την ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου στο ρόστερ του ενόψει καλοκαιριού και μεταξύ των περιπτώσεων που έχουν προταθεί στους «πράσινους» βρίσκεται και ο Μιχάλης Μανιάς.

Η δημοσιοποίηση από πλευράς Αντρέα Στραματσόνι της πρόθεσης του Παναθηναϊκού να επενδύσει στο ελληνικό στοιχείο ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου έχει προκαλέσει βροχή από προτάσεις εγχώριων παικτών στα γραφεία των «πρασίνων».

Μέσα σε αυτές, σύμφωνα με τη «Goal», βρίσκεται και το όνομα του 27χρονου επιθετικού του ΠΑΣ Γιάννινα, Μιχάλη Μανιά, ο οποίος πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις στη φετινή Superleague, μετρώντας 10 γκολ σε 27 αναμετρήσεις, με σημαντική συμβολή στην πορεία του «Άγιαξ της Ηπείρου» μέχρι την 6η θέση της βαθμολογίας, όπου και βρίσκονται οι Γιαννιώτες, μία στροφή πριν από το φινάλε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα