Δεν ενθουσίασαν τον Ολυμπιακό Ουαρντά και Βέλλιος

Δεν ενθουσίασαν τον Ολυμπιακό Ουαρντά και Βέλλιος

Gazzetta team
Δεν ενθουσίασαν τον Ολυμπιακό Ουαρντά και Βέλλιος

bet365

Ο Ολυμπιακός είχε την ευκαιρία στις δύο πρόσφατες αναμετρήσεις απέναντι σε Ηρακλή και Παναιτωλικό να «τσεκάρει» τους Βέλλιο και Ουαρντά, με τους δύο ποδοσφαιριστές να μην ενθουσιάζουν ιδιαίτερα τους «ερυθρόλευκους» με την απόδοσή τους.

Απόστολος Βέλλιος και Αμρ Ουαρντά αποτελούν δύο από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει στη φετινή Superleague, με αποτέλεσμα να βρίσκονται και στα «ραντάρ» του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να «τσεκάρουν» από κοντά τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές στις τελευταίες δύο αναμετρήσεις τους απέναντι σε Ηρακλή και Παναιτωλικό και σύμφωνα με τη «Sportday», κανένας από τους δύο δεν ενθουσίασε ιδιαίτερα τους Πρωταθλητές Ελλάδας.

Η Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Κριστιάνο Ρονάλντο σημειώσει το πρώτο γκολ στο Ρεάλ Μαδρίτης - Βόλφσμπουργκ.

Ο Βέλλιος δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του στην ήττα του Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο με 2-0 από τον Ολυμπιακό, ενώ και ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός του Παναιτωλικού, αν και σκόραρε δεν κατάφερε επίσης να δείξει κάτι το ιδιαίτερο που θα μπορούσε να προσελκύσει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον των Πειραιωτών.


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα