Ορισμοί δύο Ελλήνων διαιτητών στα τελικά του Euro-U17 Παίδων και Κορασίδων

Gazzetta team
Ορισμοί δύο Ελλήνων διαιτητών στα τελικά του Euro-U17 Παίδων και Κορασίδων

bet365

Τον ορισμό δύο Ελλήνων διαιτητών από την UEFA προκειμένου να συμμετάσχουν στις τελικές φάσεις του Euro (U17) Παίδων και Κορασίδων, ανακοίνωσε η ΕΠΟ.

Η UEFA ενημέρωσε την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία πως η Ελένη Αντωνίου και ο Λάζαρος Δημητριάδης ορίστηκαν να συμμετέχουν στις τελικές φάσεις του Euro (U17) Παίδων και Κορασίδων.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι Μάντσεστερ Σίτι - Παρί Σεν Ζερμέν.

Όπως αναφέρει και η επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η κ. Αντωνίου βρίσκεται μεταξύ των 6 διαιτητών που θα διευθύνουν τους αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κορασίδων (U17), οι οποίοι θα διεξαχθούν 4-16 Μαΐου στην Λευκορωσία. Στο τουρνουά εκτός της διοργανώτριας χώρας συμμετέχουν τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Σερβίας, της Αγγλίας, της Νορβηγίας, της Ιταλίας, της Τσεχίας, της Γερμανίας και της Ισπανίας.

Ο κ. Δημητριάδης συμπεριλήφθηκε στους 12 βοηθούς διαιτητές του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων (U17), που θα φιλοξενηθεί 5-21 Μαΐου στο Αζερμπαϊτζάν. Στη διοργάνωση έχουν προκριθεί οι Εθνικές Ομάδες της Πορτογαλίας, του Βελγίου, της Σκοτίας, της Ουκρανίας, της Γερμανίας, της Αυστρίας, της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης, της Γαλλίας, της Δανίας, της Αγγλίας, της Σουηδίας, της Ιταλίας, της Σερβίας, της Ολλανδίας και της Ισπανίας».


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα