Καμία ανησυχία και αισιοδοξία Κοντονή

Δημήτρης Τομαράς
Καμία ανησυχία και αισιοδοξία Κοντονή

bet365

Η πλευρά του Σταύρου Κοντονή δεν ανησυχεί για τα σενάρια περί απομάκρυνσής του και παρουσιάζεται αισιόδοξη για αλλαγή δεδομένων από ΕΠΟ την Τρίτη.
Από το μεσημέρι της Δευτέρας έχουν βγει σενάρια για αντικατάσταση του Σταύρου Κοντονή σε τυχόν νέο ανασχηματισμό. Από μέρους του Υπουργού Αθλητισμού πάντως εκείνο που προκύπτει πως πρόκειται απλώς για σενάρια και ότι δεν υπάρχει κάτι επ' αυτού.
Ο Σταύρος Κοντονής στέκεται επίσης στην δεδομένη στήριξη Τσίπρα προς το πρόσωπό του και πως παρά τις αντίθετες φωνές που υπάρχουν για εκείνον συνεχίζει να είναι πολύ ψηλά στην... ιεραρχία του ΣΥΡΙΖΑ. Εκτός αυτού δεν είναι μόνο πως δεν ανησυχεί καθόλου.
Παρουσιάζεται αισιόδοξος πως αύριο η ΕΠΟ θα κάνει όλα όσα πρέπει στην Εκτελεστική Επιτροπή της και πως θα αρχίσει ξανά το Κύπελλο μετά από αυτό. Το ίδιο αισιόδοξο είναι και το επιτελείο του. Εκτός των άλλων ρίχνει βάρος και στο γεγονός πως μεγάλο μέρος του κόσμου που ασχολείται με το ποδόσφαιρο είναι υπέρ του με την έννοια πως θέλει να διορθωθούν όλα τα κακώς κείμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Από εκεί και πέρα την Δευτέρα φούντωσε ξανά η φημολογία πως είναι πολύ πιθανό το σενάριο σε λίγο καιρό να μην είναι στα ποδοσφαιρικά πράγματα της χώρας ούτε ο Γιώργος Γκιρτζίκης.
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα