«Νέα κρούση και πλάνο Πόρτο για 3ετές συμβόλαιο με Σίλβα»

«Νέα κρούση και πλάνο Πόρτο για 3ετές συμβόλαιο με Σίλβα»

Gazzetta team
«Νέα κρούση και πλάνο Πόρτο για 3ετές συμβόλαιο με Σίλβα»

bet365

Ο Σίλβα έχει... ψηφίσει Ολυμπιακό και περιμένει τις εξελίξεις γύρω από το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά οι Πορτογάλοι συνεχίζουν να μιλούν για επαφές με Πόρτο αλλά και πλάνο για 3ετές συμβόλαιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον ραδιοφωνικό σταθμό του RTP έχει γίνει νέα επαφή Πόρτο - Σίλβα με τους "Δράκους" να έχουν προγραμματισμό για να του προσφέρουν συμβόλαιο τριών ετών και τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Στην Ιβηρική θεωρούν πως ο Μάρκο Σίλβα έχει πάντα στο μυαλό του την επιστροφή του στην Πορτογαλία και πως στην Πόρτο θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να τον πείσουν. Μάλιστα σημειώνεται πως δεν υπάρχει πρόβλημα στο οικονομικό και ότι η Πόρτο θα δώσει όσα χρήματα χρειαστούν. Αυτήν την στιγμή πάντως ο Σίλβα δείχνει να έχει το μυαλό του μόνο στον Ολυμπιακό και παράλληλα περιμένει να δει το εάν θα αποφευχθεί τελικώς ο κίνδυνος του Grexit.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα