Επιβεβαίωση για Ντιγκινί

Δημήτρης Τομαράς
Επιβεβαίωση για Ντιγκινί

bet365

Ο Γάλλος είναι πολύ πιθανό να είναι η πρώτη μεταγραφή του Ατρομήτου όπως αποκάλυψε το Gazzetta.gr.

To συνηθίζει τα τελευταία χρόνια ο Ατρόμητος. Να έχει κοιτάξει την εντός συνόρων αγορά από πολύ νωρίς. Να είναι έτοιμος ενόψει και της νέας σεζόν. Αρχικά κοιτάει την αγορά των ελεύθερων. Γι' αυτό και προέκυψε η επιλογή του Ντιγκινί όπως σας αποκάλυψε από το μεσημέρι της Δευτέρας το Gazzetta.gr.

Μία πληροφορία η οποία επιβεβαιώνεται και από τις δύο πλευρές. Προφανώς όχι σε βαθμό ολοκληρωμένης μεταγραφής. Δεν θα γινόταν άλλωστε με το πρωταθλήμα να μην έχει τελειώσει. Όμως και από Ατρόμητο επιβεβαιωνόταν πως βρίσκεται στην λίστα ενόψει καλοκαιριού αλλά και από την πλευρά του παίκτη πως υπάρχει ήδη κρούση και μάλιστα είναι και η πιο ενδιαφέρουσα σε σχέση με άλλες ομάδες.

Ο Ντιγκινί είναι το πιο hot όνομα από την ομάδα του Πανθρακικού, μένει και ελεύθερος και ο Ατρόμητος είναι πολύ κοντά στην απόκτησή του. Ταυτόχρονα, όχι ότι περίμεναν αυτό οι άνθρωποι του Περιστερίου, ο Ντιγκινί είχε κάνει πολύ μεγάλο ματς στην έδρα του Ατρομήτου το οποίο είχε κερδίσει κιόλας ο Πανθρακικός. Και αυτό χάρις στο εκπληκτικό σλάλομ του Ντιγκινί, ο οποίος έδωσε και την ασίστ στον Ηλιάδη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα