Ξανά δίχως Κομπανί η Σίτι

Ξανά δίχως Κομπανί η Σίτι

Κώστας Ζάλιαρης
Ξανά δίχως Κομπανί η Σίτι

bet365

Ούτε στη ρεβάνς με την Παρί Σεν Ζερμέν για την ιστορική ευκαιρία της πρόκρισης στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, θα δώσει το «παρών» ο Βινσέν Κομπανί για τη Μάντσεστερ Σίτι...

Ο Βέλγος αμυντικός δεν προλαβαίνει το παιχνίδι της Τρίτης στο «Etihad» και παραμένει εκτός για τους «πολίτες» που έχουν πάρει σημαντικότατη προίκα από το πρώτο ματς με τους Πρωταθλητές Γαλλίας στο «Παρκ ντε Πρενς» με το ισόπαλο 2-2.

Την ευκαιρία να περάσει για πρώτη φορά στα ημιτελικά του Champions League έχει η Μάντσεστερ Σίτι. Σε απόδοση 1.62 στην Novibet η πρόκριση των «Πολιτών».

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι επιβεβαίωσε την απουσία του ανέτοιμου αρχηγού, όπως επίσης και το γεγονός πως παραμένει εκτός με πρόβλημα τραυματισμού ο Ραχίμ Στέρλινγκ, ενώ, έκανε γνωστό πως παρά την ενόχληση που αισθάνεται ο Οταμέντι στον αστράγαλο, θα παίξει κανονικά το βράδυ της Τρίτης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα