Το «ευχαριστώ» του ΠΑΟΚ

Το «ευχαριστώ» του ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Το «ευχαριστώ» του ΠΑΟΚ

bet365

Με ανακοίνωσή του ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ ευχαριστεί τον κόσμο της ομάδας για την ανταπόκριση στο κάλεσμα του και την συμμετοχή του στην εκδήλωση «Ο ΠΑΟΚ γιορτάζει και προσφέρει».

Η προσέλευση και η διάθεση τροφίμων ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς συγκεντρώθηκαν περισσότερες από 90 παλέτες τροφίμων οι οποίες ήδη παραδόθηκαν στις πέντε Ιερές Μητροπόλεις του ευρύτερου πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης για τη διάθεση των προϊόντων και των τροφίμων, μέσω των συσσιτίων τους.

Ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ στην ανακοίνωσή του παραθέτει όλους τους υποστηρικτές της εκδήλωσης και μεταξύ άλλων αναφέρει:

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι Ρόμα - Μπολόνια.

«Ο ΠΑΟΚ ευχαριστεί όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του, πρόσωπα και επιχειρήσεις, τιμώντας με τη συμμετοχή τους, την ιστορική επέτειο των 90 ετών από την ίδρυσή του.

Ευχαριστούμε επίσης τα ΜΜΕ για την προβολή της εκδήλωσης καθώς και όλους όσους εθελοντικά προσέφεραν τις υπηρεσίες τους για την επιτυχία αυτής. Από το χθεσινό ρεκόρ συγκέντρωσης τροφίμων κερδισμένος είναι ο ανθρωπισμός όλων μας και η κοινωνία, κομμάτι της οποίας είναι το κίνημα του ΠΑΟΚ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα