Στη δουλειά με τις ... φανέλες των ομάδων τους οι Άγγλοι!

Κώστας Ζάλιαρης
Στη δουλειά με τις ... φανέλες των ομάδων τους οι Άγγλοι!

bet365

Από τις πιο ενδιαφέρουσες ιδέες στους εορτασμούς των 50 ετών από την κατάκτηση του Μουντιάλ του '66, είναι αυτή που θέλει τους Άγγλους να πηγαίνουν στις δουλειές τους με.... φανέλες των ομάδων τους!

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας ανακοίνωσε ορισμένα από τα events που θα σημειωθούν το προσεχές διάστημα στη χώρα, για τον εορτασμό του μισού αιώνα από την πρώτη και μοναδική τεράστια επιτυχία της εθνικής ομάδας, με την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1966.

Η Παρασκευή, 22 Απριλίου, θα είναι ίσως από τις πιο όμορφες και... ποδοσφαιρικές μέρες, αφού θα γίνει «Football Shirt Friday», έπειτα από πρωτοβουλία του «Bobby Moore Fund», σε συνεργασία, φυσικά, με την FA.

Εκείνη την ημέρα, λοιπόν, ο κόσμος θα μπορεί να πάει στη δουλειά με τη φανέλα της ομάδας του και όχι με... κοστούμια και επίσημες ενδυμασίες! Και θα είναι απόλυτα επιτρεπτό!

Παράλληλα, θα γίνει καμπάνια δωρεάς 2 λιρών από τον καθένα για την ενίσχυση του Οργανισμού ευαισθητοποίησης και αντιμετώπισης του καρκίνου του ήπατος, αφού και ο Άγγλος θρύλος της Γουέστ Χαμ, Μπόμπι Μουρ, νικήθηκε από την αρρώστια...

Έχουν προγραμματιστεί εκθέσεις με τίτλο «1966: Still Gleaming» για το Μουσείο Ποδοσφαίρου στο Μάντσεστερ αλλά και στο «Γουέμπλεϊ», στο Λονδίνο, μέσα στο καλοκαίρι (24 Ιουνίου και 11 Ιουλίου η έναρξή τους στα σημεία), ενώ, την 30η Ιουνίου, ανήμερα του μεγάλου θριάμβου της εθνικής ομάδας της Αγγλίας από το 1966, θα προβάλλονται ταινίες με σχετικό περιεχόμενο και ενδιαφέροντα ντοκιμαντέρ ακόμα και στις κινηματογραφικές αίθουσες!

Θα γίνουν, επίσης, 66 δωρεές των 1,966 λιρών (καθόλου τυχαίοι οι αριθμοί) σε ακαδημίες ποδοσφαίρου για την προσφορά τους στην κοινωνία μέσω της άθλησης και της φροντίδας των παιδιών, ενώ θα υπάρχουν και τα σχετικά εμπορικά προϊόντα που θα τεθούν στη διάθεση των οπαδών...

 

Τελευταία Νέα