Σήμερα τα νεότερα για την κατάσταση του Ζουκουλίνι

Σήμερα τα νεότερα για την κατάσταση του Ζουκουλίνι

Gazzetta team
Σήμερα τα νεότερα για την κατάσταση του Ζουκουλίνι

bet365

O Μπρούνο Ζουκουλίνι βρίσκεται στην Αγγλία και αναμένεται να υποβληθεί εντός της ημέρας σε ιατρικές εξετάσεις από το ιατρικό τιμ της Μάντσεστερ Σίτι, έτσι ώστε να διαπιστωθεί η πορεία της αποθεραπείας του.

Έπειτα από ένα διάστημα στην Αργεντινή, ο Μπρούνο Ζουκουλίνι βρίσκεται πλέον στην Αγγλία, όπου τη Δευτέρα (11/4) αναμένεται να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί η πορεία της αποθεραπείας του, καθώς και το πότε θα είναι σε θέση να ενισχύσει και πάλι την ΑΕΚ στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις ενόψει των play-offs της Superleague.

To ιατρικό τιμ της Μάντσεστερ Σίτι παρακολουθεί από την αρχή την κατάσταση του 23χρονου μέσου και σήμερα αναμένονται λοιπόν οι νεώτερες εξελίξεις σε ότι αφορά στον τραυματισμό του, με τους «κιτρινόμαυρους» να αγωνιούν για τα αποτελέσματα των εξετάσεων του, καθώς ο παίκτης βρίσκεται μέσα στα αγωνιστικά πλάνα του Γκουστάβο Πογιέτ και ο Ουρουγουανός τεχνικός θα τον ήθελε στη διάθεση του το συντομότερο, προκειμένου να ενισχύει της προσπάθεια της ΑΕΚ για την κατάληψη της πρωτιάς στα pla-offs και την έξοδο στο Champions League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα