Στο 150/1 η απόδοση της Λέστερ για να κατακτήσει στο Champions League! (pic)

Gazzetta team
Στο 150/1 η απόδοση της Λέστερ για να κατακτήσει στο Champions League! (pic)

bet365

Η Λέστερ θα βρίσκεται στο Champions League της νέας αγωνιστικής περιόδου, ενώ παράλληλα απέχει και ένα βήμα από τον τίτλο στην Αγγλία, με τους ειδικούς να δίνουν απόδοση 150/1 στην ομάδα του Ρανιέρι, προκειμένου να κατακτήσει την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Η Λέστερ βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση της Premier League και μετά και τη νίκη τους με 2-0 στην έδρα της Σάντερλαντ, οι «Αλεπούδες» εξασφάλισαν και μαθηματικά την παρουσία του στο Champions League της νέας χρονιάς, με τις στοιχηματικές εταιρίες να σπεύδουν μάλιστα να δώσουν και τις πρώτες τους αποδόσεις.

Τον Ιούλιο του 2015 οι ειδικοί έδιναν απόδοση 2000/1 στην ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι, προκειμένου να κατακτήσει το τίτλο στην Αγγλία, όμως μετά το αποτέλεσμα της Κυριακής (10/4) και το νέο τρίποντο, η Λέστερ κινείται πια σε ρυθμούς Ευρώπης, περιμένοντας και τις τελευταίες 5 αγωνιστικές, έτσι ώστε να καταφέρει να ολοκληρώσει το φετινό της... θαύμα.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, η στοιχηματική εταιρεία Ladbrokes έδωσε την επιλογή στους παίκτες της να επιλέξουν τις «Αλεπούδες» ως την ομάδα που θα κατακτήσει το Champions League της περιόδου 2016-17 σε απόδοση 150/1, με το γεγονός να αποτελεί ακόμα μία απόδειξη της τεράστιας προόδου που έχει κάνει ο σύλλογος μέσα σε μόλις μερικούς μήνες!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα