Κλοπ: «Ήμασταν εξαιρετικοί»

Κλοπ: «Ήμασταν εξαιρετικοί»

Gazzetta team
Κλοπ: «Ήμασταν εξαιρετικοί»

bet365

H Λίβερπουλ επικράτησε με 4-1 απέναντι στην Στόουκ, με τον Γιούργκεν Κλοπ να εμφανίζεται απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του.

«Είμαι πραγματικά υπερήφανος για την εμφάνιση μας. Ήταν ένα απαιτητικό παιχνίδι, καθώς παραταχθήκαμε με αρκετές αλλαγές και δεν είχαμε την ευκαιρία να προπονηθούμε αρκετά μαζί. Ήμασταν εξαιρετικοί», ανέφερε αρχικά ο Γερμανός τεχνικός και συνέχισε:

«Ο άνεμος στο πρώτο μέρος μας δημιούργησε προβλήματα, καθώς η Στόουκ προσπάθησε να τον εκμεταλλευτεί με μακρινές μπαλιές προς τον Κράουτς και τα κατάφεραν τελικά, πετυχαίνοντας και ένα όμορφο τέρμα. Στο τέλος όμως όλα εξελίχθηκαν ιδανικά για εμάς».

Για την παρουσία του Ντάνιελ Στάριτζ, ο «Normal One» πρόσθεσε: «Ο Ντάνιελ ήταν εξαιρετικός σήμερα. Πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση, δούλεψε σκληρά στη διάρκεια του παιχνιδιού και πέτυχε ένα πανέμορφο τέρμα».

Για τα δύο τέρματα του Οριζί: «Στο πρώτο τέρμα που σημείωσε έδειξε πρώτα μεγάλη οξυδέρκεια, ενώ στη συνέχεια τελείωσε τη φάση ιδανικά με τρομερή κεφαλιά. Το δεύτερο γκολ είναι καθαρά θέμα αυτοπεποίθησης. Είμαι σίγουρος ότι το ήθελε. Δεν ήταν σέντρα. Ακόμα και εγώ παρακολουθώντας από τον πάγκο έμεινα έκπληκτος. Πρόκειται για απίθανο τελείωμα».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα