Παπάζογλου: «Παίζω όπου θέλει ο προπονητής μου»

Παπάζογλου: «Παίζω όπου θέλει ο προπονητής μου»

Παπάζογλου: «Παίζω όπου θέλει ο προπονητής μου»

Για το γεγονός πως βρέθηκε αντίπαλος με την πρώην ομάδα του, αλλά και για τις πολλές θέσεις στις οποίες έχει αγωνιστεί στη διάρκεια της χρονιάς μίλησε ο Τάσος Παπάζογλου μετά την ήττα του Παναιτωλικού από τον Ολυμπιακό στο Αγρίνιο.  

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είδα παλιούς μου συμπαίκτες και ανθρώπους που είχα συνεργαστεί. Μέσα στο γήπεδο είμαστε αντίπαλοι, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι θετικό. Ξέραμε με ποιον παίζουμε και ότι ο Ολυμπιακός είναι ένα επίπεδο πάνω από όλους. Είναι βαριά η ήττα. Κρατάμε τα τελευταία λεπτά και γλυκάναμε λίγο τον κόσμο. Παίζω όπου θέλει ο προπονητής μου. Όταν κρίνουν οι προπονητές μου ότι μπορώ να βοηθήσω, είναι χαρά για μέσα. Που μου αρέσει; Κέντρο και στόπερ».

Για την πορεία του Παναιτωλικού τη φετινή χρονιά: «Δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά. Ήμασταν… σάκος του μποξ. Η έλευση του κυρίου Ματζουράκη μας έδωσε άλλη πνοή. Του χρόνου ελπίζω να πάμε για κάτι παραπάνω».

Από την πλευρά του ο Φαμπιάν Μουνιός, πρόσθεσε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι καλό. Ο κόσμος μας χειροκρότησε. Εμείς βγήκαμε να παίξουμε το ματς στα ίσα. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τους συμπαίκτες μου, τη διοίκηση και τον κόσμο. Μου φέρονται πολύ καλά», είπε αρχικά και συνέχισε. «Θέλαμε να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά».

Best of internet