Ματζουράκης: «Ήμασταν ανταγωνιστικοί, δεν μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα»

Gazzetta team
Ματζουράκης: «Ήμασταν ανταγωνιστικοί, δεν μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα»

bet365

Ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του απέναντι στον Ολυμπιακό, όχι όμως και από το τελικό αποτέλεσμα εμφανίστηκε ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης Ματζουράκης, μετά την ήττα με 2-5 από τους «ερυθρόλευκους» στο Αγρίνιο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Έλληνας τεχνικός:

«Δεν μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα. Είχαμε μία ανταγωνιστική ομάδα, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε σχεδόν ίδιες φάσεις, αλλά αντί να ανοίξουμε εμείς το σκορ, δεχθήκαμε ένα εύκολο γκολ. Αλλά εμείς μείναμε σταθεροί στο πλάνο μας και στο πρώτο ημίχρονο ήταν πλασματικό το σκορ. Ένα 20λεπτο στο δεύτερο ημίχρονο δεν μου άρεσε, αλλά δείξαμε πως έχουμε δυνάμεις ως ομάδα. Έγιναν λάθη εναντίον μας και αυτά έγειραν τη πλάστιγκα της υπεροχής. Συγχαρητήρια στο νικητή. Είχαμε πρόβλημα στις στημένες φάσεις».

«Ο Παναιτωλικός δικαιούνταν να έχει περισσότερους βαθμούς και αυτό θα μας επέτρεπε να διαχειριστούμε καλύτερα τα τελευταία ματς όπου είχαμε απουσίες από τραυματισμούς και κυρίως τιμωρίες. Είμαστε πρωταθλητές στις κάρτες. Εμείς και ο Αστέρας μου φαίνεται».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα