Γαρρής: «UEFA και FIFA να αναλάβουν πρωτοβουλίες!»

Γαρρής: «UEFA και FIFA να αναλάβουν πρωτοβουλίες!»

Gazzetta team
Γαρρής: «UEFA και FIFA να αναλάβουν πρωτοβουλίες!»

bet365

Την άποψη του πως μόνο μέσα από την παρέμβαση των FIFA και UEFA μπορεί να δοθεί ουσιαστική λύση στα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, εξέφρασε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Σταμάτης Γαρρής.

Aναλυτικά όσα δήλωσε στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ «Kick Off»:

«Αν οι αρμόδιοι φορείς είχαν ακούσει τις πρωτοβουλίες του Παναθηναϊκού, δεν θα είχαμε φτάσει σε αυτό το σημείο τώρα, να μιλάμε για Grexit. Η μόνη λύση που βλέπουμε εμείς ως Παναθηναϊκός είναι UEFA και FIFA να αναλάβουν πρωτοβουλίες! Να έρθουν στη χώρα μας και να εγκαταστήσουν κάποιες υπηρεσίες, ώστε να επέλθει κάθαρση για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μόνο έτσι μπορεί να διασφαλιστεί ότι δεν θα έχουμε πάλι τις υπόγειες διαδρομές που έχουμε τόσα χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα