Δημάτος: «Μόνη λύση οι αλλαγές»

Δημάτος: «Μόνη λύση οι αλλαγές»

Για το ενδεχόμενο Grexit και την ανάγκη άμεσων λύσεων σε ΕΠΟ, Super League και ΚΕΔ μίλησε ο Ανδρέας Δημάτος. 

Δημάτος: «Μόνη λύση οι αλλαγές»

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ μίλησε στην «Αθλητική Κυριακή» και αναφέρθηκε στο πώς πρέπει να βρεθεί η λύση, η οποία είναι εντός της Ομοσπονδίας. 

«Η λύση βρίσκεται εντός ΕΠΟ. Η Tρίτη είναι κρίσιμη ημέρα, η λύση πρέπει να δοθεί εντός ΕΠΟ και τη λύση να δώσει η ίδια η ΕΠΟ με ποδοσφαιρικό τρόπο. Χρειάζεται μια ψύχραιμη αντιμετώπιση των καταστάσεων. Να λειτουργεί άμεσα, όπως η καθαίρεση Μπλάτερ και Πλατινί από FIFA και UEFA. Άμεσες αλλαγές σε ΕΠΟ, Super League, ΚΕΔ. Η ανάγκη για αλλαγές είναι άμεση. 

Η ΑΕΚ παρουσίασε το φάκελό της για να ξαναπαίξει Ευρώπη, η διαδικασία προχωρά κανονικά, είμαστε αισιόδοξοι και περιμένουμε την οριστική απόφαση. Ελπίζουμε ότι δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τα τελεσίγραφα είναι για να ασκείται πίεση. Το πρόβλημα δεν είναι οι ημερομηνίες, το πρόβλημα δεν πρόκειται να λυθεί στις επόμενες ημέρες, αλλά πρέπει να ξεκινήσει η διαδικασία κάθαρσης του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Εκτίμησή μου είναι ότι θα υπάρξει λύση. Πάντα υπήρχε φημολογία, κίνδυνος Grexit και δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ. Πιστεύω ότι δεν θα γίνει ότι τώρα».

Best of internet