Σεμπά: «Μακάρι να αλλάξει η απόφαση για το Κύπελλο»

Σεμπά: «Μακάρι να αλλάξει η απόφαση για το Κύπελλο»

Σεμπά: «Μακάρι να αλλάξει η απόφαση για το Κύπελλο»

Ο Σεμπά από μέρους του μίλησε και για τον αγώνα με Παναιτωλικό και για την ανάγκη επανέναρξης του Κυπέλλου Ελλάδας. ΑΓΡΙΝΙΟ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ.

Ο Σεμπά τόνισε στη NOVA:
 
Για το ματς με τον Παναιτωλικό: «Πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα. Κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Κυνηγούσαμε το γκολ μέχρι την τελευταία στιγμή και πήραμε μια δίκαιη νίκη».
 
Για το κίνητρό τους, από την στιγμή που μαθηματικά ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα: «Παρόλο που έχουμε κατακτήσει το πρωτάθλημα, πρέπει να αποδεικνύουμε την αξία μας σε κάθε παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε πάντα παρόντες και να δείχνουμε πόσο καλά μπορούμε να παίζουμε και να φεύγουμε από το γήπεδο με τη νίκη, για να είμαστε χαρούμενοι».
 
Για τον αγώνα με την Καλλονή, τον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος: «Θέλουμε να είμαστε αφοσιωμένοι σε όλη την διάρκεια της χρονιάς. Το ίδιο θα κάνουμε και στο τελευταίο ματς, για να πάρουμε τη νίκη, για να κλείσουμε αυτή τη χρονιά ευτυχισμένοι».
 
Για την περίπτωση που αποφασιστεί να ολοκληρωθεί το Κύπελλο εάν ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να διεκδικήσει και τον άλλο εγχώριο τίτλο: «Ελπίζω να ληφθεί αυτή η απόφαση. Μακάρι να αλλάξει η απόφαση. Είμαστε πανέτοιμοι φυσικά για να κατακτήσουμε ακόμα έναν τίτλο».

Best of internet