ΠΑΟΚ: Η ζεστή αγκαλιά του Ιβάν Σαββίδη στον Βλάνταν Ίβιτς

ΠΑΟΚ: Η ζεστή αγκαλιά του Ιβάν Σαββίδη στον Βλάνταν Ίβιτς

ΠΑΟΚ: Η ζεστή αγκαλιά του Ιβάν Σαββίδη στον Βλάνταν Ίβιτς

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης έφυγε ικανοποιημένος από την Τούμπα. Και λίγο πριν μπει στο αυτοκίνητό του χαιρέτησε με μια θερμή αγκαλιά τον Βλάνταν Ίβιτς.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδειχνε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και τη νίκη επί του Λεβαδειακού, που βάζει –εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- την ομάδα στα πλέι οφ.

Η σκηνή με πρωταγωνιστές τον μεγαλομέτοχο και τον προπονητή του «Δικεφάλου» διαδραματίστηκε λίγο πριν αναχωρήσουν και οι δύο από το γήπεδο κι αφού είχε ολοκληρωθεί μια μίνι συζήτηση του Σαββίδη με τον Λούμπος Μίχελ και τα υπόλοιπα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον 4ο όροφο της Τούμπας.

Ο Σαββίδης πλησίασε προς το λεωφορείο της ομάδας, ο Ίβιτς κατέβηκε για να τον χαιρετήσει και εκεί ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ τον αγκάλιασε, τον φίλησε και του έδωσε συγχαρητήρια για τη νίκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα