ΠΑΟΚ: Αιχμές Λέοβατς για Τούντορ

Απόστολος Παγώνης
ΠΑΟΚ: Αιχμές Λέοβατς για Τούντορ

bet365

Ο Μαρίν Λέοβατς αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό και με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα μίλησε για το γκολ που πέτυχε αλλά και για τον Ιγκορ Τούντορ.

Ο Κροάτης αμυντικός με δηλώσεις του αναφέρθηκε αρχικά στο γκολ που πέτυχε: «Είναι πολύ ωραίο πράγμα να σκοράρεις και ειδικά όταν είναι ωραίο όπως σήμερα. Το πιο σημαντικό είναι οι βαθμοί σε τέτοια παιχνίδια όμως και σήμερα κάναμε αυτό που έπρεπε».

Για το αν υπήρχε άγχος όσο δεν ερχόταν το γκολ: «Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο όπου παίξαμε καλά και χάσαμε ευκαιρίες αγχωθήκαμε λίγο. Είπαμε στο ημίχρονο ότι δε γίνεται να μην κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, μπήκαμε, πιέσαμε κι άλλο, σκοράραμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Για τα πλέι οφ: «Έχουμε το επόμενο παιχνίδι, μετά είναι τα πλέι οφ. Δουλεύουμε κάποια καινούργια πράγματα με νέο προπονητή, πάνω στο στυλ που θέλει, πάνω στους αυτοματισμούς και να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο».

Για τη δική του θέση και αν τον βολεύει περισσότερο η τετράδα στην άμυνα: «Όλη μου τη ζωή έχω μάθει να παίζω με τέσσερις στην άμυνα. Δυσκολευόμασταν με το άλλο σύστημα, δεν άρεσε νομίζω σε όλη την ομάδα, Τώρα βολευόμαστε περισσότερο».

Για τα παιχνίδια στα πλέι οφ στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα: «Είναι και δύσκολο και άτυχο ότι θα παίξουμε με άδειες κερκίδες. Δεν έχει μάθει έτσι ο παίκτης, πρέπει να είναι συγκεντρωμένος 100%. Έχουμε δείξει στα παιχνίδια με τις καλές ομάδες ότι παίζουμε και καλύτερα, ίσως μας βολέψει το γεγονός ότι θα παίζουν ανοιχτά».

Για τη μη κλήση του στην εθνική Κροατίας: «Αυτή είναι μια ερώτηση που θα έπρεπε να την κάνετε στον προπονητή της εθνικής. Εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να συγκεντρωθώ στο παιχνίδι, να βοηθάω την ομάδα μου, να είμαι υγιής και αν παίξω καλά μπορεί να του βάλω έναν πονοκέφαλο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα