Στραματσόνι: «Να βρούμε αυτοπεποίθηση στην τελική προσπάθεια»

Στραματσόνι: «Να βρούμε αυτοπεποίθηση στην τελική προσπάθεια»

Στραματσόνι: «Να βρούμε αυτοπεποίθηση στην τελική προσπάθεια»

Ο Αντρέα Στραματσόνι στάθηκε στα προβλήματα του Παναθηναϊκού στις αρχές του δευτέρου μέρους και το πρόβλημα στην τελική προσπάθεια.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Ιταλού τεχνικού:

Ποια ομάδα πιστεύετε ότι άξιζε τη νίκη;

«Το παιχνίδι ήταν ανοικτό και προσπάθησαν και οι δύο ομάδες να πάρουν τη νίκη. Κατά την άποψη μου παίξαμε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στις αρχές του δευτέρου μέρους υποφέραμε. Στο τέλος ήμασταν όμως καλύτεροι και χάσαμε την ευκαιρία με τον Βιγιαφάνιες για πάρουμε τη νίκη».

Το ότι δεν κάνετε αρκετές φάσεις στο παιχνίδι που οφείλεται;

«Πιστεύω ότι δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για τις ευκαιρίες, αλλά νομίζω ότι δεν ήμασταν τόσο επιθετικοί, τόσο σκληροί όσο θα έπρεπε στην τελική προσπάθεια. Ο Αστέρας προσπάθησε με μακρινά σουτ να απειλήσει, ακόμα και αν δεν είχε καθαρές ευκαιρίες, σε αντίθεση με εμάς. Εμείς θα πρέπει να βρούμε την αυτοπεποίθηση μας στην τελική προσπάθεια».

Για το δίδυμο Κλωναρίδη και Πέτριτς...

«Ήμασταν προετοιμασμένοι από την αρχή για αυτό, καθώς ο Λέτο ήταν κουρασμένος μετά το τελευταίο ματς και επιλέξαμε τον Πέτριτς για το βασικό σχήμα. Νομίζω όμως και οι δύο έκαναν τη δουλειά που έπρεπε. όσο για τον Κλωναρίδη, είναι ικανός στον ανοικτό χώρο και θέλαμε έναν τέτοιο παίκτη, όπως και τον Πέτριτς που έπαιξε μέσα στην περιοχή».

Best of internet