Λορένθο: «Κοινό μέτωπο κατά Ολυμπιακού»!

Λορένθο: «Κοινό μέτωπο κατά Ολυμπιακού»!

Λορένθο: «Κοινό μέτωπο κατά Ολυμπιακού»!

Την ύπαρξη κοινού μετώπου κατά του Ολυμπιακού ανέφερε ο Χουάνχο Λορένθο σε συνέντευξή του στην Ισπανία. «80 εκατ. ευρώ τα τελευταία χρόνια από μεταγραφές ο Ολυμπιακός»!

Συνέντευξη στην ισπανική εφημερίδα «El Norte de Castilla» έδωσε ο Χουάνχο Λορένθο. Εκεί ο επικεφαλής του τμήματος scouting του Ολυμπιακού τόνισε:
 
Για την πίεση που υπάρχει στην ομάδα λόγω των υψηλών απαιτήσεων: «Οι οπαδοί μας είναι συνηθισμένοι στην επιτυχία και αυτό δημιουργεί μία πίεση για να παίζουμε καλά. Δεν είναι μόνο να κερδίσεις».
 
Για την φετινή πορεία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη: «Πήραμε 9 βαθμούς στην Ευρώπη, στο Champions League, σε έναν όμιλο με την Μπάγερν και την Άρσεναλ. Δεν καταφέραμε να προκριθούμε την τελευταία αγωνιστική».
 
Για το κέρδος των «ερυθρολεύκων» από τις μεταγραφές: «Τα τηλεοπτικά δικαιώματα στην Ελλάδα είναι μικρά και έτσι η ομάδα με τις πωλήσεις τα 4 τελευταία χρόνια έχει βάλει στα ταμεία της 80.000.000 ευρώ από τις μεταγραφές».
 
Για βία στα γήπεδα: «Υπάρχει ένα κοινό μέτωπο μεταξύ Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και προσπαθούν να σπάσουν την ηγεμονία μας. Αυτό οδηγεί σε δυσάρεστες καταστάσεις που αμαυρώνουν την εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου στο εξωτερικό».
 
Για την κατάσταση στην Ελλάδα: «Η Ελλάδα περνάει δύσκολες μέρες, με μια οικονομική κρίση και μια ανησυχητική κυβερνητική αστάθεια, αλλά η μέρα με τη μέρα είναι καλή. Οι άνθρωποι είναι εξαιρετικά φιλικοί, φιλόξενοι (όπως δείχνει τώρα με τους πρόσφυγες) και ο τρόπος ζωής είναι παρόμοιος με αυτόν της Ισπανίας. Νομίζω ότι η εικόνα που προσφέρεται στην Ελλάδα είναι άδικη και πολύ από την πραγματικότητα, αλλά το σύνολο της οικονομίας έχει ένα δύσκολο μέλλον».
 
Για το μέλλον του: «Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις αλλά είμαι άνετα εδώ. Είναι καλός σύλλογος».

Best of internet