Σε καλή κατάσταση ο Μπερμπάτοφ (vid)

Σε καλή κατάσταση ο Μπερμπάτοφ (vid)

Σε καλή κατάσταση ο Μπερμπάτοφ (vid)

bet365

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ παραμένει στα «πιτ», αλλά δεν χάνει την ευκαιρία να παίξει με την μπάλα κατά τη διάρκεια του ατομικού προγράμματος.

Ο Βούλγαρος επιθετικός του ΠΑΟΚ, που τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Ηρακλή τον περασμένο Φεβρουάριο (14/2), συνεχίζει να δουλεύει πάνω σε θέματα φυσικής κατάστασης, καθώς έχει μείνει για μεγάλο διάστημα εκτός γηπέδων και πολύ πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι Τότεναμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πάντως, δεν χάνει το κέφι του και φυσικά δεν ξεχνάει την τέχνη με την μπάλα…

«Στο γυμναστήριο μπορείς να κάνεις κι άλλα πράγματα εκτός από το να σηκώνεις βάρη. Για παράδειγμα, ελαφριά γυμναστική για να βελτιώσεις την τεχνική σου με την μπάλα, μετά από έναν τραυματισμό. Αλλά ας το κάνουμε έξω στο γήπεδο», έγραψε στην προσωπική σελίδα του στο Facebook, δείχνοντας να είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Във фитнеса може да се правят и други неща, освен вдигане на тежести. Пример, лека тренировка за подобряване на футболна...

Δημοσιεύτηκε από Dimitar Berbatov στις Κυριακή, 10 Απριλίου 2016

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα