Καρνέιρο: «Η σχέση γιατρού – προπονητή, επηρεάζει τους παίκτες»

Καρνέιρο: «Η σχέση γιατρού – προπονητή, επηρεάζει τους παίκτες»

Κώστας Ζάλιαρης
Καρνέιρο: «Η σχέση γιατρού – προπονητή, επηρεάζει τους παίκτες»

bet365

Για πρώτη φορά από τον Αύγουστο και την ημέρα που άνοιξε μια μεγάλη κόντρα ανάμεσα σ' εκείνη και την Τσέλσι, η Εύα Καρνέιρο μίλησε δημόσια για τη δουλειά της και ασφαλώς τα λεγόμενά της είχαν ... στόχο και τους «μπλε» του Λονδίνου.

Η δημοφιλής γιατρός αποτελεί πλέον παρελθόν από την Τσέλσι έπειτα από την διένεξή της με τον Ζοσέ Μουρίνιο, με τον οποίο πλέον βρίσκονται στα δικαστήρια για να λύσουν τις διαφορές τους.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι Τότεναμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δίνοντας το «παρών» σε ιατρικό συνέδριο στο Λονδίνο, η Εύα Καρνέιρο μίλησε για πρώτη φορά για τις σκέψεις της αναφορικά με τη σχέση ομάδας, παικτών και προπονητή με τους γιατρούς, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Η σχέση του προπονητή με τον γιατρό, επηρεάζει άμεσα τους ποδοσφαιριστές. Είναι απαραίτητη η εμπιστοσύνη προς τον γιατρό, για να αντιλαμβάνεται και ο ποδοσφαιριστής ότι πρέπει να σ' ακούσει για τη θεραπεία που πρέπει να κάνει ώστε να ξεπεράσει ένα πρόβλημα και να μην κάνει του κεφαλιού του» ήταν τα λόγια της άλλοτε γιατρού των «μπλε».

Ίσως στους ισχυρισμούς της να κρύβεται σε κάποιο ποσοστό και μια από τις αιτίες της καταστροφικής σεζόν που κάνει η ομάδα...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα