Παράδοση με… Βλάνταν Ίβιτς

Gazzetta team
Παράδοση με… Βλάνταν Ίβιτς

bet365

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Λεβαδειακό στην Τούμπα την Κυριακή (10/4) με τον Βλάνταν Ίβιτς να πρωταγωνιστεί, ως παίκτης, στα προηγούμενα ματς με τους Βοιωτούς.

Όπως γράφει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα της:

«Το paokfc.gr σας βάζει από νωρίς στο κλίμα της αναμέτρησης της 29ης αγωνιστικής της Super League κόντρα στον Λεβαδειακό στο γήπεδο της Τούμπας. Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το background του αγώνα, αλλά και την παράδοση του Δικεφάλου κόντρα στους Βοιωτούς.

#Με την περσινή του νίκη επί του Λεβαδειακού με 1-0 ο ΠΑΟΚ πλέον έχει δύο αγαπημένα σκορ για τις εντός έδρας αναμετρήσεις του με την ομάδα της Βοιωτίας. Το 3-1 και το 1-0 έχουν σημειωθεί από τρεις φορές σε σύνολο 12 αναμετρήσεων. Υπάρχουν ακόμη δύο νίκες με 2-0 και 3-0.

#4 γκολ έχει σημειώσει ο Βλάνταν Ίβιτς στα τέσσερα ματς που έχει αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ. Την σεζόν 2011-12 σκόραρε και στα δύο μεταξύ τους ματς – εντός και εκτός, ενώ το 2008-09 και το 2009-10 σημείωσε γκολ μόνο εκτός. Οι Βοιωτοί άλλωστε ήταν και το αγαπημένο «θύμα» του νυν τεχνικού του Δικεφάλου, με την Ξάνθη με τρία τέρματα να ακολουθεί.

#Το γκολ που πέτυχε πέρυσι ο Δημήτρης Παπαδόπουλος και χάρισε την νίκη στον Δικέφαλο ήταν το νούμερο 30, ενώ ο Λεβαδειακός έχει καταφέρει να σημειώσει 8 στο σύνολο των αναμετρήσεων των δύο ομάδων.

#14 φορές έχουν βρεθεί μέχρι τώρα οι δύο ομάδες αντιμέτωπες σε αγώνα πρωταθλήματος και ο ΠΑΟΚ έχει σημειώσει 12 νίκες, μια αναμέτρηση έχει τελειώσει με λευκή ισοπαλία και ο Λεβαδειακός έχει φύγει μια φορά νικητής από την έδρα του Δικεφάλου, τον Μάιο του 1991.

#3 γκολ έχει ο Στέφανος Αθανασιάδης απέναντι στον Λεβαδειακό και τα έχει σημειώσει σε δύο διαφορετικά ματς με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ. Τρία γκολ έχει και ο Μπάνον, ο οποίος έκανε χατ τρικ στην πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Λεβαδειακό σε επίπεδο Α’ Εθνικής στις 14 Φεβρουαρίου 1988. Δυο φορές δίχτυα στο ίδιο ματς με τον Λεβαδειακό έχουν βρει εκτός από τον Αθανασιάδη και οι Σαλπιγγίδης, Μουσλίμοβιτς.

#Σε 8 από τα 12 ματς με τον Λεβαδειακό ως γηπεδούχος ο ΠΑΟΚ στην Α’ Εθνική έχει καταφέρει να διατηρήσει το μηδέν στην εστία του. Οι έξι αναμετρήσεις συνοδεύτηκαν με νίκες, ενώ υπάρχει και μια λευκή ισοπαλία των δύο ομάδων την σεζόν 1994-95».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα