Σμάιχελ: «Πίεση είχαμε...όταν πέφταμε. Όχι φέτος»

Κώστας Ζάλιαρης
Σμάιχελ: «Πίεση είχαμε...όταν πέφταμε. Όχι φέτος»

bet365

Η περσινή εμπειρία και το άγχος για την αποφυγή του υποβιβασμού έκανε δυνατούς άπαντες στη Λέστερ, με τον Κάσπερ Σμάιχελ να τονίζει ότι το κυνήγι του τίτλου δεν έχει πίεση, σε σχέση με την περσινή προσπάθεια της ομάδας να σωθεί...

Οι «αλεπούδες», στο +7 από την Τότεναμ πριν τα παιχνίδια της 33ης αγωνιστικής και έχοντας χαράξει πορεία προς τη μεγαλύτερη έκπληξη από καταβολής Πρέμιερ Λιγκ, έχουν τρελάνει ολόκληρο τον κόσμο με το θαύμα τους που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Ένα από τα μυστικά του Κλαούντιο Ρανιέρι και των παικτών του, όπως το αποκάλυψε ο Κάσπερ Σμάιχελ, έχει να κάνει με το κομμάτι του άγχους και της πίεσης που πιστεύουν πολλοί ότι ασκείται στη Λέστερ...

Θα κάνει η Λέστερ ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση της Barclays Premier League; Στο 2.15 προσφέρει η Vistabet το διπλό της ομάδας του Ρανιέρι στο Σαντερλαντ.

«Δεν υπάρχει καθόλου πίεση φέτος... Σε σύγκριση με αυτό που ζούσαμε πέρυσι με την προσπάθεια να παραμείνουμε στην κατηγορία και να αποφύγουμε τη χειρότερη εξέλιξη με τον υποβιβασμό, το φετινό μας εγχείρημα δεν έχει καμία σχέση. Τότε ήταν που γνωρίζαμε ότι κάθε ματς ήταν και τελικός και ήμασταν υπό πίεση...Φέτος δεν υπάρχει αυτό. Είναι πολύ διαφορετική κατάσταση.

Είναι δικαίωμα του καθενός να μιλάει και να λέει ότι θέλει για την ομάδα και την προσπάθεια που κάνουμε. Εμείς απλά επικεντρωνόμαστε στη δουλειά μας γιατί ξέρουμε ότι ακόμα έχουμε αρκετό χρόνο και παιχνίδια μέχρι να καταφέρουμε να χαλαρώσουμε» ήταν τα λόγια του πορτιέρο των πρωτοπόρων.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα