Η μεγαλύτερη «ανομβρία» του Μέσι από το 2011!

Η μεγαλύτερη «ανομβρία» του Μέσι από το 2011!

Κώστας Ζάλιαρης
Η μεγαλύτερη «ανομβρία» του Μέσι από το 2011!

bet365

Για πρώτη φορά τα τελευταία πέντε χρόνια, ο Λιονέλ Μέσι έχει αποτύχει να βρει το δρόμο για τα δίχτυα σε τέσσερα διαδοχικά ματς!

Από το 88ο λεπτό της αναμέτρησης με την Άρσεναλ στη Βαρκελώνη, για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Αργεντινός σταρ των «μπλαουγκράνα» ακόμα... περιμένει να ξαναβρεί δίχτυα, σταματώντας στα 499 τέρματα.

Τη στιγμή που η ομάδα του Λουίς Ενρίκε χάνει αισθητά τη διαφορά που είχε χτίσει στην κορυφή και αγχώνεται βλέποντας τις Ατλέτικο και Ρεάλ Μαδρίτης να πλησιάζουν με απειλητικές διαθέσεις, ο Μέσι δεν βοηθάει.

Έχει φτάσει στα 362 αγωνιστικά λεπτά δίχως γκολ, πράγμα που σημαίνει ότι είναι η ... μεγαλύτερη προσωπική του «ανομβρία» μπροστά από την αντίπαλη εστία, από το 2011!

Τότε, είχε αποτύχει να βάλει τ' όνομά του στη λίστα των σκόρερ της ομάδας του επί 417 λεπτά, σε ένα αρνητικό σερί που ξεκίνησε και πάλι από ήττα από τη Σοσιεδάδ στις 30/4 μέχρι και την ισόπαλη (0-0) αναμέτρηση δίχως τέρματα απέναντι στη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, στις 15/5, αν και δεν είχε παίξει...

Σε αυτές τις μέρες, η Μπαρτσελόνα έδωσε πέντε ματς, ενώ, η λύτρωση για τον βραχύσωμο «μάγο» ήρθε στις 54ο λεπτό του μεγάλου τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ στο «Γουέμπλεϊ», απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την 28η Μαΐου.

Εξ ου και ο έξαλλος πανηγυρισμός έπειτα από εκείνο το γκολ...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα