Τριανταφυλλόπουλος: «Αν μείνουμε συγκεντρωμένοι θα πάρουμε τη νίκη»

Gazzetta team
Τριανταφυλλόπουλος: «Αν μείνουμε συγκεντρωμένοι θα πάρουμε τη νίκη»

bet365

Στο τι πρέπει να κάνει ο Αστέρας Τρίπολης για να πανηγυρίσει τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, στάθηκε ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος.

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος αντιμετωπίζει την πρώην ομάδα του, τον Παναθηναϊκό, με τον κεντρικό αμυντικό να τονίζει ότι με αυτοσυγκέντρωση ο Αστέρας θα πανηγυρίσει τη νίκη κόντρα στους Αρκάδες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη «Nova»:

Τι είναι αυτό που θα καθορίσει την εξέλιξη της αναμέτρησης;

Παίζουμε μέσα στην έδρα μας και θέλουμε το παιχνίδι περισσότερο από ότι ο Παναθηναϊκός. Πιστεύω πως αν κρατηθούμε συγκεντρωμένοι και τακτικά όπως μας λέει ο προπονητής κάθε μέρα στην προπόνηση και κάνουμε στο γήπεδο αυτά που δουλεύουμε καθημερινά, θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι οι τρεις βαθμοί.

Ποιους παίκτες του Παναθηναϊκού υπολογίζεις περισσότερο;

Όταν μιλάμε για τον Παναθηναϊκό μιλάμε για καλούς παίκτες. Οπότε ανεξάρτητα με το ποιος θα παίξει είναι καλές μονάδες ο καθένας ξεχωριστά και σαν σύνολο. Θεωρώ πως η απουσία του Μπέργκ θα είναι σημαντική για τον Παναθηναϊκό. Αλλά διαθέτει καλούς παίκτες όπως ο Λέτο, ο Μπουμάλ, ο Βιγιαφάνιες, ο Πέτριτς οι οποίοι μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Εμείς όμως θα κοιτάξουμε να κάνουμε τη δουλεία μας και να καταφέρουμε αυτό που θέλουμε.

Για τις απουσίες που έχει ο Αστέρας;

Θεωρώ ότι το ρόστερ μας είναι πλήρες σε κάθε θέση. Δείξανε τα παιδιά που μπήκανε την προηγούμενη βδομάδα με τον Ηρακλή ότι μπόρεσαν να καλύψουν τα κενά, όπως ήταν του Σανκαρέ και του Λούι. Και με αλλαγές καταφέραμε και πήραμε ένα σημαντικό τρίποντο εκτός έδρας που ήταν πολύ σημαντικό για εμάς. Πιστεύω ότι με τις οδηγίες του προπονητή μας μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Τοποθετώντας ένα στοίχημα στον αγώνα Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός, και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν καταλογιστεί κόκκινη κάρτα, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

Πως περιμένεις αυτό το παιχνίδι; Καθώς έχεις φορέσει και τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Αυτή τη στιγμή αγωνίζομαι για τον Αστέρα. Έχω κάνει ένα μεγάλο διάστημα στον Παναθηναϊκό, από μικρό παιδί αλλά αυτό πλέον έχει τελειώσει. Αυτή τη στιγμή κοιτάω να δώσω τα πάντα για την ομάδα μου που είναι ο Αστέρας και να βοηθήσω το μέγιστο. Σε κάθε προπόνηση δίνω το 100%, ακούω τις εντολές του προπονητή μου και μετά από καιρό που ήμουν τραυματίας, προσπαθώ να μπω και να έρθω στην κατάσταση που ήμουν πριν τραυματιστώ.

Θα έχεις ένα θετικό πλεονέκτημα γνωρίζοντας πως παίζουν οι πρώην συμπαίκτες σου;

Είναι παίκτες παγκόσμιας κλάσης οι περισσότεροι. Οποιοδήποτε και αν πατήσεις να δεις το βίντεο πως παίζει θα δεις τις κινήσεις του. Οπότε θεωρώ πως όλοι μας εδώ και μέσω του σκάουτινγκ που κάνουμε με την ομάδα, θα δούμε και θα μάθουμε πως παίζει ο καθένας ώστε να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα