Bαλένθια - Σεβίλλη 2-1

Γιώργος Καραμάνος
Bαλένθια - Σεβίλλη 2-1

bet365

Οι Νυχτερίδες νίκησαν τη Σεβίλλη (2-1) στις καθυστερήσεις και πανηγύρισαν έπειτα από τέσσερις ήττες. Παραμένουν χωρίς επιτυχία εκτός έδρας οι Σεβιγιάνοι.

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τέσσερις σερί ήττες μετρούσε η Βαλένθια στο πρωτάθλημα. Ετσι είχε βρεθεί κοντά στην επικίνδυνη ζώνη. Ουσιαστικά όμως απομακρύνθηκε αρκετά από εκεί, έπειτα από το εντός έδρας 2-1 επί της Σεβίλλης. Οι Ανδαλουσιανοί με τη σειρά τους παραμένουν χωρίς εκτός έδρας επιτυχία στη σεζόν στη La Liga και αυτό είναι που θα τους στερήσει τελικά την τετράδα.

O Παρέχο (41') άνοιξε το σκορ με περιπετειώδη τρόπο (41'), όταν η εκτέλεση φάουλ του (σ.σ.: φέτος έχει βάλει τέσσερα τέτοια) βρήκε σε κεφάλι αντιπάλου και στο δοκάρι πριν μπει στα δίχτυα. Η Σεβίλλη έβγαλε αντίδραση, έχασε ευκαιρίες, αλλά ισοφάρισε με τον Γκαμεϊρό (86') να βάζει το 15ο φετινό του στη Primera.

Και ενώ όλα έδειχναν ισοπαλία, εμφανίστηκε στις καθυστερήσεις ο Νεγρέδο να εκμεταλλευτεί την αδράνεια των αντιπάλων αμυντικών και να φέρει επιτέλους λίγη ηρεμία στις Νυχτερίδες. Οσο για τους ηττημένους δείχνουν να έχουν συμβιβαστεί με την έξοδο στο Europa League και έχουν το μυαλό τους στη ρεβάνς με την Μπιλμπάο για τα προημιτελικά της ίδιας διοργάνωσης.


 

LA LIGA Τελευταία Νέα