Το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής της Super League

Το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής της Super League

bet365

Η 29η αγωνιστική είναι γεμάτη ματς «κλειδιά» για την 6η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ, μετά τη μη αδειοδότηση του Πανιώνιου.
Αυτή την 6η θέση ποιος θα την πάρει;
Ερώτημα που μας απασχολεί εδώ και καιρό και που μετά την απόφαση για τη μη αδειοδότηση του Πανιώνιου... φουντώνει. Αν κι η ομάδα της Πλατείας είναι αποφασισμένη να φτάσει μέχρι τη Χάγης.
Πλατανιάς, Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητος θα τα δώσουν όλα για να βρεθούν αυτοί στην 6η θέση και έτσι να διεκδικήσουν την είσοδό τους στα πλέι οφ. Βέβαια, το αν θα παίξουν και στην Ευρώπη θα φανεί από το αν θα έχουμε τελικά GREXIT.
Όλα τα ματς γίνονται στις 19:00, η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Πανιώνιο, που στο γήπεδο κέρδισε την είσοδό του στα πλέι οφ και είναι πραγματικά κρίμα για τους παίκτες και τον Μαρίνο Ουζουνίδη, που δεν θα μπορέσουν να χαρούν τους καρπούς μιας εξαιρετικής πορείας.
Η ομάδα του Πογιέτ από την πλευρά της θέλει τη νίκη για να πάρει αυτή τη 2η θέση και να έχει πλεονέκτημα στα πλέι οφ.
Ο Ατρόμητος από την άλλη, αν θέλει να ελπίζει στην 6η θέση θα πρέπει να πάρει τη νίκη στη Μυτιλήνη. Κανένα άλλο αποτέλεσμα δεν υπάρχει για την ομάδα του Δέλλα απέναντι στην υποβιβασμένη Καλλονή.
Ο Αστέρας, νίκησε την περασμένη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη τον Ηρακλή έβαλε φρένο στην κατηφόρα και πλέον πρέπει πάση θυσία να πάρει το «ματς της χρονιάς». Στόχος των Αρκάδων είναι να μπουν στα πλέι οφ για να σωθεί η χρονιά και απέναντι στον Παναθηναϊκό, οι τρεις βαθμοί είναι ο μόνος στόχος.
Φυσικά, η ομάδα του Στραματσόνι κοιτάζει το πως θα βάλει την Ενωση από κάτω της και μόνο αδιάφορη δεν είναι.
Βέροια-Ξάνθη δεν έχουν βαθμολογικό κίνητρο, ενώ ο ΠΑΟΚ θέλει τη νίκη απέναντι στον αδιάφορο Λεβαδειακό για να είναι αυτός στην 4η θέση.
Στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός δοκιμάζεται απέναντι στον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Υπό συνθήκες, θα μπορούσε η ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη να τερματίσει στην 6η θέση αλλά βάσει του κινήτρου που έχουν κι οι άλλοι αντίπαλοί της αυτό φαντάζει δύσκολο - όχι πάντως ακατόρθωτο.
Πανθρακικός-Ηρακλής, ακόμη ένα αδιάφορο από βαθμολογικής άποψης ματς. Η ομάδα της Κομοτηνής έχει... χαιρετήσει την Super League, ενώ ο «γηραιός» έχει σωθεί..
Και κλείνουμε με το ματς... φωτιά ΠΑΣ Γιάννινα-Πλατανιάς. Αν οι Χανιώτες γυρίσουν στην Κρήτη με τη νίκη, τότε θα κάνουν αποφασιστικό βήμα για την 6η θέση, την οποία θα διεκδικήσουν τελευταία αγωνιστική κόντρα στον ΠΑΟΚ στα Περιβόλια.

Από την άλλη, αν νικήσει ο ΠΑΣ, τότε θα πρέπει στην Ξάνθη να πάρει τη νίκη για να είναι αυτός στα πλέι οφ.
Βέβαια, για να συμβεί αυτό, θα πρέπει σήμερα ο Αστέρας να μην νικήσει τον Παναθηναϊκό. Διότι αν οι Αρκάδες επικρατήσουν σήμερα, τελευταία αγωνιστική με τη Βέροια, δεν θα χάσουν στην έδρα τους την 6η θέση. Αυτό, τουλάχιστον, λέει η λογική.
To πρόγραμμα της 29ης αγωνιστική:
ΑΕΚ-Πανιώνιος
Καλλονή-Ατρόμητος
Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός
Βέροια-Skoda Ξάνθη
ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός
Παναιτωλικός-Ολυμπιακός
Πανθρακικός-Ηρακλής
ΠΑΣ Γιάννινα-Πλατανιάς

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα