Δύο Έλληνες οι εναλλακτικές σε περίπτωση άρνησης από Ζιλμπέρτο

Δύο Έλληνες οι εναλλακτικές σε περίπτωση άρνησης από Ζιλμπέρτο

Gazzetta team
Δύο Έλληνες οι εναλλακτικές σε περίπτωση άρνησης από Ζιλμπέρτο

bet365

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα έχει ζητήσει λίγο επιπλέον χρόνο από τον Παναθηναϊκό, με τον Γιάννη Αλαφούζο ωστόσο να προετοιμάζεται για κάθε ενδεχόμενο και να έχει ήδη έτοιμες δύο ελληνικές περιπτώσεις για τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Oι εξελίξεις που τρέχουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ο ορατός κίνδυνος του Grexit έχουν φέρει στασιμότητα σε ότι αφορά στην τελική έκβαση της υπόθεσης του τεχνικού διευθυντή στο Παναθηναϊκό, καθώς ο Ζιλμπέρτο Σίλβα που αποτελεί τον νούμερο ένα στόχο των «πρασίνων» εμαφνίζεται να ζητά λίγο ακόμα χρόνο, προκειμένου να ζυγίσει με προσοχή τα δεδομένα μαζί με την οικογένεια του.

Έτσι, σύμφωνα με τη «Goal», παρότι το «Τριφύλλι» και ο Γιάννης Αλαφούζος δείχνουν απόλυτη κατανόηση και εφανίζονται διατεθειμένοι να περιμένουν μέχρι και τα τέλος του μήνα την τελική απόφαση του Βραζιλιάνου, εξετάζουν ήδη κάποιες εναλλακτικές, προκειμένου να είναι έτοιμοι σε περίπτωση που η απάντηση του Ζιλμπέρτο είναι αρνητική.

Ήδη μάλιστα φαίνεται πως έχουν στη λίστα τους δύο Έλληνες με εμπειρία από αντίστοιχες θέσεις και οι οποίοι θα μπορούσαν να αναλάβουν μαζί με τον Αντρέα Στραματσόνι την εποπτεία του ποδασφαιρικού τμήματος, δίχως να χρειάζονται χρόνο πρασαρμογής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα