Δύο Έλληνες οι εναλλακτικές σε περίπτωση άρνησης από Ζιλμπέρτο

Δύο Έλληνες οι εναλλακτικές σε περίπτωση άρνησης από Ζιλμπέρτο

Δύο Έλληνες οι εναλλακτικές σε περίπτωση άρνησης από Ζιλμπέρτο

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα έχει ζητήσει λίγο επιπλέον χρόνο από τον Παναθηναϊκό, με τον Γιάννη Αλαφούζο ωστόσο να προετοιμάζεται για κάθε ενδεχόμενο και να έχει ήδη έτοιμες δύο ελληνικές περιπτώσεις για τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Oι εξελίξεις που τρέχουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ο ορατός κίνδυνος του Grexit έχουν φέρει στασιμότητα σε ότι αφορά στην τελική έκβαση της υπόθεσης του τεχνικού διευθυντή στο Παναθηναϊκό, καθώς ο Ζιλμπέρτο Σίλβα που αποτελεί τον νούμερο ένα στόχο των «πρασίνων» εμαφνίζεται να ζητά λίγο ακόμα χρόνο, προκειμένου να ζυγίσει με προσοχή τα δεδομένα μαζί με την οικογένεια του.

Έτσι, σύμφωνα με τη «Goal», παρότι το «Τριφύλλι» και ο Γιάννης Αλαφούζος δείχνουν απόλυτη κατανόηση και εφανίζονται διατεθειμένοι να περιμένουν μέχρι και τα τέλος του μήνα την τελική απόφαση του Βραζιλιάνου, εξετάζουν ήδη κάποιες εναλλακτικές, προκειμένου να είναι έτοιμοι σε περίπτωση που η απάντηση του Ζιλμπέρτο είναι αρνητική.

Ήδη μάλιστα φαίνεται πως έχουν στη λίστα τους δύο Έλληνες με εμπειρία από αντίστοιχες θέσεις και οι οποίοι θα μπορούσαν να αναλάβουν μαζί με τον Αντρέα Στραματσόνι την εποπτεία του ποδασφαιρικού τμήματος, δίχως να χρειάζονται χρόνο πρασαρμογής.

Best of internet