Στο στόχαστρο της Φενέρμπαχτσε ο Μπεργκ

Στο στόχαστρο της Φενέρμπαχτσε ο Μπεργκ

Στο στόχαστρο της Φενέρμπαχτσε ο Μπεργκ

Το ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε έχει προσελκύσει ο Μάρκους Μπεργκ, με τους Τούρκους να θεωρούν αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο μιας πρότασης από την ομάδα του Περέιρα ενόψει καλοκαιριού.

Στη μεταγραφική λίστα της Φενέρμπαχτσε ενόψει της καλοκαιριού φαίνεται πως βρίσκεται ο επιθετικός του Παναθηναϊκού Μάρκους Μπεργκ, σύμφωνα με τη «SportDay».

Η ομάδα του Βίτορ Περέιρα, πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, πρόκειται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της, ειδικά εφόσον ο Πορτογάλος παραμείνει στον πάγκο της, με τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι να βρίσκεται σε μια τέτοια περίπτωση κοντά στην πόρτα της εξόδου.

Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο οι Τούρκοι θα ψάξουν στην αγορά για τον αντικαταστάτη του Ολλανδού, με τον Μπεργκ βρίσκεται ψηλά στις επιλογές τους, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες από την γειτονική χώρα, στη Φενέρ είναι ήδη ενημερωμένοι και για το σενάριο του... Grexit, το οποίο θα λειτουργούσε επίσης προς όφελός τους, μιας και ο Σουηδός φορ θα έμοιαζε αδύνατο να ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Best of internet