Έντονες αποδοκιμασίες για Ντανίλο στο Bernabéu (vid)

Έντονες αποδοκιμασίες για Ντανίλο στο Bernabéu (vid)

Gazzetta team
Έντονες αποδοκιμασίες για Ντανίλο στο Bernabéu (vid)

bet365

Αποδέκτης έντονων αποδοκιμασιών από τους φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης έγινε ο Ντανίλο στην άνετη εντός έδρας νίκη της «Βασίλισσας» απέναντι στην Είμπάρ με 4-0.

Δύσκολες στιγμές πέρασε το απόγευμα του Σαββάτου (9/4) ο Ντανίλο, καθώς κατά την είσοδό του στην αναμέτρηση της Ρεάλ με την Εϊμπάρ, ο Βραζιλιάνος αποδοκιμάστηκε έντονα από το κοινό στο Bernabéu.

Οι φίλοι της «Βασίλισσας» δεν έμειναν καθόλου ικανοποιημένοι από την εμφάνιση του 22χρονου δεξιού μπακ στην ήττα της Ρεάλ από την Βόλφσπουργκ με 2-0 για τα προημιτελικά του Champions League και φρόντισαν να δείξουν την απογοήτευση τους «γιουχάροντας» τον την στιγμή της αλλαγής του με τον Καρβαχάλ, ο οποίος αποχωρώντας από τον αγωνιστικό χώρο χειροκροτήθηκε θερμά, σε πλήρη αντίθεση με τον Βραζιλιάνο.

Το γεγονός δεν έμεινε ασχολίαστο από τον Ζινετνίν Ζιντάν, ο οποίος μιλώντας στη συνέτευξη Τύπου μετά το τέλος του ματς, τόνισε: «Είναι δυσάρεστο αυτό που συνέβη, όμως όλοι παίκτες αποδοκιμάζονται κατά καιρούς εδώ. Ο Ντανίλο είναι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας και σπουδαίος επαγγελματίας. Δεν ήταν σωστό αυτό που έγινε, όμως τα πήγε καλά στο ματς και παραλίγο να σκοράρει κιόλας. Θα ήθελα πολύ να είχε πετύχει κάποιο γκολ σήμερα», ενώ στη συνέχεια ο τεχνικός των «Μερένχες» απέφυγε να απαντήσει σχετικά με το αν σκοπεύει να ξεκινήσει τον Βραζιλιάνο μπακ στη ρεβάνς απέναντι στη Βόλφσμπουργκ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα